Vanaf nu heb je de keuze tussen twee plooibare ATTO Scooters van Movinglife!

Of je nu op zoek bent naar eerder een elegante scooter of toch eerder een scooter met een sportieve look opteert, vanaf nu zijn beide opties beschikbaar in het gamma van Mobio! De plooibare en praktische scooters van de Israëlische fabrikant Movinglife bieden voor elk wat wils. De reeds bekende standaard ATTO Scooter blijft natuurlijk een pareltje onder de scootmobielen. Voor de sportievelingen onder ons is er nu ook de ATTO Scooter Sport met een unieke en sportieve uitstraling. Wordt het ook al warm onder jouw voeten? Lees alles over de ATTO Scooters van Movinglife in het gamma van Mobio in dit blog!

Autonoom blijven met een comfortabele en praktische ATTO Scooter 

De ATTO Scooter is door één druk op de knop splitsbaar in twee delen van 16 kg en 14 kg. Dankzij zijn  lichtgewicht kan je hierdoor de scooter gemakkelijk meenemen in de auto of in het vliegtuig. Geplooid is de ATTO Scooter tevens de kleinste scooter ter wereld! Ja je leest het goed, de ATTO Scooter heeft ook nog eens een uitneembare batterij waardoor jouw scooter mee kan nemen op vakantie! 

Dankzij de ATTO Scooter kan je de dagdagelijkse dingen zelfstandig blijven vervullen. Wat de ATTO Scooter onderscheidt van andere scootmobielen, is dat de afstand tussen de grond en de scooter hoger is dan bij de gemiddelde scootmobiel. Dit zorgt ervoor dat je op oneffen terreinen niet over de grond schuurt en zo schade creëert aan jouw scooter. Dankzij de korte draaicirkel is de ATTO Scooter tevens enorm wendbaar en kan je je eenvoudig blijven verplaatsen in kleine ruimtes. Denk hierbij maar aan boodschappen doen in de smalle gangen van een supermarkt. Tot slot is de ATTO Scooter enorm stabiel en biedt het jouw meer veiligheid dankzij het uniek uitklapsysteem van de achterste wielen. De ATTO Scooters kunnen een maximum gebruikersgewicht aan van 120 kg. 

atto scooter sport

Twee verschillende modellen van de ATTO Scooter

Zowel de standaard ATTO Scooter als de ATTO Scooter Sport bieden bovenstaande voordelen en brengen gegarandeerd meer veiligheid in jouw leven. Ga je liever voor een elegante look, dan voldoet waarschijnlijk de witte standaard versie aan jouw behoeften. Ben je eerder sportief weggelegd en houd je van een meer luxueuze afwerking, dan ga je best voor de sportversie. Voor de fabrikant Movinglife is het behoud van ieders mobiliteit de ambitie en doelstelling tijdens het ontwerp van een ATTO Scooter. De ATTO Scooter Sport biedt een topsnelheid van 10 km/u en een maximum bereik van 30 km. Tevens heeft de ATTO Scooter Sport een luxueuze afwerking inclusief een schijfrem vooraan. Je vindt deze design elementen ook terug in de lederen afwerking van het zitje en de handvaten. Tot slot beschikken de volle banden van de ATTO Sport over een vering binnenin die slijtage tegen gaat. De juiste combinatie tussen luxe en productprestatie is wat de ATTO Scooters jou verzekeren! 

atto scooter sport

Maak jouw scooter compleet dankzij verschillende accessoires

Er zijn tal van verschillende accessoires beschikbaar die je kan toevoegen aan de ATTO Scooter voor meer rijcomfort. Denk maar aan armsteunen voor extra ondersteuning tijdens een lange rit, een gsm houder om steeds bereikbaar te zijn, een beschermhoes tegen beschadigingen of diverse tassen die voor meer gemak kunnen zorgen onderweg. De ATTO Scooters hebben natuurlijk al een comfortabel zitje. Maar wil je graag toch nog genieten van dat extra zitcomfort of gewoon graag eens afwisselen van kleur? Dan kan je nu kiezen tussen een rood, een blauw of een zwart zitkussen. Misschien wil je wel graag de krukken meenemen tijdens jouw rit met de ATTO Scooter? Geen zorg, je kan ze met gemak ophangen aan de krukkenhouders die je kan toevoegen als accessoire. Praktisch gezien is er ook nog de mogelijkheid om een extra batterij of een batterij oplader aan te schaffen zodat je nooit een platte batterij hebt.

atto scooter sport

Veilig onderweg met de ATTO Scooter van Movinglife

Wil je graag jouw autonomie in het leven blijven behouden en dat mede dankzij een elegante en compacte ATTO Scooter? De plooibare ATTO Scooters zijn reeds verkrijgbaar bij een 300-tal verdelers in Nederland en België. Wil je de ATTO Scooters eerst in het echt bewonderen of wens je meer informatie over de bijhorende accessoires? Neem gerust contact met ons op voor een adres van een verdeler bij jou in de buurt.