De 3 nieuwste boodschappentrolleys met veiligheidsrem

Bij Mobio mochten we maar liefst 3 nieuwe boodschappentrolleys met veiligheidsrem verwelkomen in ons assortiment deze maand. Dit zijn geen gewone boodschappentrolleys, maar trolleys waarmee je makkelijk kunt wandelen en veel in kunt meenemen. Daarnaast zijn de trolleys lichtgewicht, beschikken ze beschikken over een veiligheidsrem en nog tal van andere opties! We tonen je de drie nieuwe trolleys hieronder.

1. Lett439

De tweede aanwinst is de praktische en moderne trolley Lett439. Deze trolley heeft vier wielen, zodat je er makkelijk mee kan shoppen en wandelen. Ideaal voor mensen die shoppen voor de hele familie of vaker grote boodschappen doen. Dankzij de grote boodschappentas, kun je al je boodschappen met gemak opbergen.

Ondanks dat de Lett439 een grote boodschappentas heeft, heeft hij wel een minder grote boodschappentas dan de andere twee trolleys. Dit maakt wel ruimte voor een heel mooi design, waardoor je kunt shoppen in stijl.

De Lett439 is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart. Benieuwd naar deze boodschappentrolley? Bekijk de productpagina van Lett439 voor alle specificaties.

2. Lett435

Shop en stap met elegantie met de Lett435. Design, distinctie en prestige staan hier centraal. De Lett435 is een unieke shopping trolley. Gebruik hem met trots. Voor mensen die het graag rustig aan doen en hun tijd nemen om te shoppen. Voor mensen die graag de juiste beslissing maken. En voor diegenen die op zoek zijn naar het beste.

De Lett 435 is verkrijgbaar in de kleuren grijs en groen. Benieuwd naar deze boodschappentrolley? Bekijk de productpagina van Lett435 voor alle specificaties.

3. Lett475

Net zoals de Lett439, is de Lett475 een veelzijdige boodschappentas, ideaal voor mensen die boodschappen doen voor de familie. Deze trolley heeft een grotere boodschappentas dan de andere twee nieuwe trolleys, maar hij is gemaakt uit een aluminium structuur. Hierdoor is de trolley toch heel licht en gemakkelijk in gebruik.

De Lett475 is verkrijgbaar in de kleuren rood en grijs. Benieuwd naar deze boodschappentrolley? Bekijk de productpagina van Lett475 voor alle specificaties.

Features boodschappentrolleys

Alle drie de trolleys beschikken over heel wat nuttige features. Zo heeft elke trolley remmen op de achterwielen, vier posities voor het handvat, een uitneembare tas, een aparte koeltas, een kleine zak met rits opening achteraan en een waterafstotende tas. Zowel de Lett435 als de lett475 hebben een handig net aan de zijkant en ze zijn alle drie makkelijk en compact op te vouwen.

Denk jij nu “JAAA, dit is de trolley voor mij!”? Stuur ons dan zeker een bericht via de contactpagina en dan sturen wij jou naar de dichtstbijzijnde verdeler. We wensen je er alvast heel veel plezier mee!

Blijf je graag op de hoogte? Dan kan je ons volgen op Facebook.