Lett439

Lett439 - Shopping Trolley

Eigenschappen

Grote tas

Lichgewicht

4 posities voor het handvat

Uitneembare tas

Aparte koeltas

Kleine zak met rits opening achteraan

Waterafstotende tas

Makkelijk en compact op te vouwen

Downloads

Shopping Trolley

De Lett439 is een praktische en moderne trolley. Deze trolley is heel handig om mee te shoppen. Hij heeft 4 wielen, zodat je er makkelijk mee kan wandelen. Ideaal voor mensen die shoppen voor de hele familie. Dankzij de grote boodschappentas, kan je al je boodschappen met gemak opbergen.

Ondanks dat de Lett439 een grote boodschappentas heeft, heeft hij wel een minder grote boodschappentas dan de Lett475 en de Lett435. Dit maakt wel ruimte voor een heel mooi design, waardoor je kan gaan shoppen in stijl.

De lichte structuur en de vier wielen zorgen voor een grote mobiliteit. Dankzij de grote inhoud van de tas is deze ideaal om grote boodschappen in op te bergen voor heel de familie. Daarnaast stelt de veiligheidsrem u in staat de wandelwagen op hellingen vast te zetten. Je kunt hem bijvoorbeeld ook laten staan zonder de boodschappen trolley vast te houden. Ten slotte is de trolley ook heel makkelijk en compact te plooien.

De trolley beschikt boven alles over heel wat nuttige features, waaronder remmen op de achterwielen, vier posities voor het handvat, een uitneembare tas, een aparte koeltas, een kleine zak met rits opening achteraan, een waterafstotende tas en de trolley is makkelijk en compact op te vouwen.

De Lett439 is verkrijgbaar in rood en zwart.

Specificaties

Draagvermogen tas 25 kg
Afmetingen 120 x 42 x 62 cm
Nettogewicht geraamte 4,5 kg
Volume tas 36 L
Volume koeltas 7,5 L
Hoogte handvat 102 cm
Artikelcode zwart LETT430-U2
Artikelcode rood LETT430-U3

Referenties

Dit is wat klanten zeggen over onze producten

Vragen of meer informatie?

Stuur een bericht of chat met ons!