Geniet tijdens de koude winterdagen van meer wandelcomfort binnenshuis

Tijdens de winter spenderen we meer tijd binnenshuis. Het is dan nòg belangrijker om je vlot doorheen je woning te kunnen verplaatsen. Onze speciale binnenrollators en –wandelstokken bieden je de ideale wendbaarheid, zonder daarbij te moeten inboeten op elegantie. We zetten vier van onze beste opties voor je op een rijtje.

Let’s Go Indoor

De Let’s Go binnenrollator is een praktische wandelhulp voor mensen die nood hebben aan wat meer steun en veiligheid binnenshuis. Met het lichte, wendbare ontwerp beweeg je soepel doorheen kleine ruimtes en hef je de rollator makkelijk over treden en drempels. De Let’s Go Indoor heeft bovendien een beugel als handvat, waardoor je de rollator makkelijk met één hand kan voortduwen. Ook de rem kan met één hand bediend worden.

De elegante rollator is voorzien van een bijpassend mandje om enkele spullen mee te dragen en een plateau om op te eten of de tafel mee af te ruimen. Dankzij het plooibare ontwerp kan je de rollator compact thuis opbergen of meenemen in de auto.

Deze handige wandelhulp is verkrijgbaar in maar liefst 4 stijlvolle varianten.

Let’s Dream

Deze rollator is een lust voor het oog! Met zijn comfortabele en stijlvolle uitrusting, is de Let’s Dream de ideale optie voor wie op zoek is naar een flexibele, betrouwbare rollator die wat meer klasse uitstraalt.

Deze rollator heeft ongeveer dezelfde functionele kwaliteiten als de Let’s Go Indoor, maar scoort nòg beter op basis van looks en gebruiksgemak. Het handvat van de Let’s Dream is iets compacter, je  kunt gemakkelijker met één hand remmen en het premium design komt in verschillende kleurvarianten.

Scandinavian Butler

Laat je binnenshuis assisteren door deze soepele Scandinavian Butler! Dit lichtgewicht ziet er niet alleen mooi uit, het is een echt manusje-van-alles. Door z’n compacte formaat manoeuvreer je de rollator moeiteloos tussen je meubels en zetel, maar berg je hem ook makkelijk op wanneer je geen extra steun nodig hebt. De Scandinavian Butler is met z’n 8,5 kg een iets zwaardere binnenrollator, maar dat is niet zonder reden: deze rollator is namelijk extreem stabiel en ook geschikt voor buitenshuis.

Dankzij het stevige design en de schokdempende wielen van deze wandelhulp, kan je ook in de tuin en op je terras rekenen op de nodige steun. Bijvoorbeeld voor een kleine wandeling in de tuin, om de post te halen of om te tuinieren. Aangezien een binnenrollator geen zitting heeft, raden we het af om deze rollator voor langere wandelingen of verder van huis te gebruiken.

Met het bijpassende mandje en dienblad, biedt De Scandinavian Butler je extra functionaliteit en zelfstandigheid, in dezelfde elegante stijl.

Binnenrollators

Tango wandelstok

De Tango is een lichte, elegante wandelstok met een revolutionair design. De Tango is namelijk in de hoogte verstelbaar en blijft rechtstaan wanneer je hem loslaat. Dit maakt deze handige wandelhulp tot je beste vriend voor zowel binnenshuis als tijdens uitjes! Beide handen nodig tijdens het afrekenen aan de kassa of wanneer je iemand een knuffel geeft? Geen probleem! Met zijn verzwaarde voet, kan de Tango wandelstok zelf zijn balans zoeken en blijft hij mooi rechtop voor je klaarstaan!

Tango wandelstok - canne

Meer advies nodig?

Heb je interesse in een van deze hulpmiddelen voor binnenshuis? Wil je de verschillende opties ook eens in het echt bewonderen? Of wens je nog wat meer informatie over welke wandelhulp het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op voor het adres van een verdeler bij jou in de buurt.