Zo compact kan een rollator zijn

Op zoek naar een dynamische wandelhulp die je overal kan meenemen? Zonder daarbij te hoeven inboeten aan kwaliteit en design? Dan hoef je niet langer te zoeken! Want met de dubbel plooibare Trive rollator heb je je ideale reispartner gevonden.

Een plooikampioen

Je rollator mee op de trein naar de kust? Of in de smalle bergruimte van je camper? Geen probleem! Ga voor een wendbare, compacte rollator zoals de Trive, en geniet zorgeloos van elk uitstap. Dankzij het unieke ontwerp met twee plooirichtingen (in de breedte en in de lengte), vouw je de Trive rollator heel compact op. Zo neemt hij maar weinig plaats in beslag, en kan je hem makkelijk overal mee naartoe nemen.

Hoe werkt het?

De Trive van Uplivin is dubbel plooibaar: je kan hem zowel in de lengte als in de breedte opvouwen. Hierdoor is de rollator zelfs in de kleinste ruimtes eenvoudig op te bergen. De rollator opvouwen doe je simpelweg door met één hand de zitting op te tillen. Met hetzelfde gemak plooi je de Trive ook weer open.  

Een handige Harry  

De Trive is met z’n vernuftig plooisysteem niet enkel eenvoudig op te bergen, maar ook erg handig in gebruik. Hij is gemaakt van aluminium, een duurzaam en licht materiaal dat toch bijzonder sterk is. Zo biedt de rollator je de steun én wendbaarheid die je nodig hebt, zonder te zwaar te zijn. Smalle voetpaden, nauwe gangen, stevige drempels… met de soepele remmen, wendbare wielen en stoephulp manoeuvreer je gemakkelijk door iedere ruimte. Ideaal wanneer je slecht ter been bent, maar nog graag op pad gaat. Toch nood aan een kleine pauze onderweg? Geen probleem! De Trive heeft een zitting waarop je even kan uitrusten

Een klassebak

Het moderne Britse design van de Trive maakt van de rollator een hulpmiddel waarmee je graag gezien wordt. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren: elegant groen en klassiek grijs. De accessoires die standaard bij de Trive geleverd worden, zijn niet alleen stijlvol, maar maken van de Trive ook een echte allround en all-inclusive rollator. Zo biedt de lederen rugband meer steun bij het zitten, en beschermt de handige reistas je rollator wanneer je hem vervoert. Fijn, toch?

Kortom

De Trive van Uplivin is een sterke, veelzijdige en wendbare rollator. Met z’n elegante Brits design, straalt de rollator niet alleen klasse maar ook kwaliteit uit. Door zijn vernuftig plooisysteem kan je hem in één handbeweging opplooien en meenemen. Zo ben je in 1-2-3 klaar voor je volgende avontuur!

Wil je meer informatie over de Trive of direct een Trive aanschaffen? Neem contact met ons op voor een verdeler of thuiszorgwinkel bij jou in de buurt!