Zorgeloos op pad met een 2-in-1 rollator

Ga je graag een dagje naar zee, of geniet je van winkelen met je kleinkinderen? Dan is een ombouwbare rollator iets voor jou. Met een 2-in-1 model stap je niet alleen met het grootste comfort achter je rollator, maar transformeer je hem ook moeiteloos in een rolstoel, wanneer je even wil rusten. Zo kan je zorgeloos genieten van elk uitje. Nog meer voordelen en welk Mobio-exemplaar het beste bij jou past, ontdek je in dit artikel.

2 standen, eindeloos veel voordelen

Met de stijlvolle 2-in-1 rollators van Mobio kan je gaan en staan waar en wanneer je wilt. Door hun lichte maar stevige frame en grote achterwielen ervaar je de ideale ondersteuning tijdens het stappen.  De handvaten, die naar voren gericht zijn, maken je wandeling extra comfortabel! Je stapt dichter bij de rollator, met een natuurlijkere houding en een rechtere rug. Zo minder je niet alleen rugklachten, maar verbreed je ook je gezichtsveld, waardoor je veiliger op pad gaat.

De 2-in-1 rollators zijn bovendien voorzien van een stoephulp ter hoogte van de voeten. Zo kan je onderweg gemakkelijk drempels passeren. Wil je even uitrusten? Dan kan je de rollator makkelijk ombouwen tot een comfortabele rolstoel.

Genoeg gewandeld? Door z’n inklapbare design kan je de rollator gemakkelijk en compact opbergen. Handig als je je rollator in de wagen wil meenemen!

Welke 2-in-1 rollator van Mobio past het best bij jou?

Bij Mobio bieden we twee modellen aan met het 2-in-1 systeem: de Rollz Motion en de Rollz Motion Performance. Welk model het beste bij jou past, hangt af van een aantal elementen:

1. Banden met of zonder lucht?

De Rollz Motion heeft ultraduurzame rubberen banden. Dankzij het zachte rubber van de banden kan je je nieuwe wandelhulp zowel binnen als buiten gebruiken.

De Rollz Motion Performance heeft rubberen luchtbanden, die schokken extra goed opvangen. Zo zit of stap je nog comfortabeler en voel je je zeker op elke ondergrond.

2. Voor de comfortzoeker

Op zoek naar net dat tikkeltje meer comfort? Dan heeft de Rollz Motion Performance een streepje voor. Met de schokdempende luchtbanden en extra comfortable zitting kan je nog meer genieten van je volgende wandeling.

3. Een kleiner formaat

Ben je wat kleiner van gestalte? Dan zit je bij de Rollz Motion goed. Die is er namelijk ook in een kleiner formaat. Bij de ‘Rollz Motion Small’ is het design specifiek aangepast aan mensen met een lichaamslengte van 1,40-1,60 m. Zo zit en stap je nòg comfortabeler.

4. Het oog wil ook wat

Breng je graag wat kleur in je leven met jungle green? Of ben je meer fan van het passe-partout zwart? Beide Rollz Motion modellen hebben dezelfde elegante en moderne look. Bij de standaard Rollz Motion heb je echter de keuze tussen verschillende uitvoeringen (mat zwart, mat donker paars, gelakt wit en gelakt blauw), terwijl de Rollz Motion Performance enkel verkrijgbaar is in jungle green. Voor welke ga jij?

Conclusie

Met een 2-in-1 rollator heb je een handige, wendbare en stijlvolle wandelhulp die je makkelijk ombouwt tot een comfortabele rolstoel. Met de stevige, soepele banden geniet je gerust van al je avonturen, zowel binnen als buiten. Wil je jouw rollator eens uitproberen? Neem contact op voor het adres van een verdeler of thuiszorgwinkel in je buurt.

Lees ook het verhaal van Stephanie
Stephanie kreeg in 2021 de diagnose dat ze MS heeft. Ze vond het een lastige beslissing om een rollator aan te schaffen, maar gelukkig gaf haar vriendin Janneke, die ook een rollator gebruikt, haar een duwtje in de rug. Ondertussen schafte ze een Rollz Motion Performance aan. Ze merkt dat ze veel minder moe is na een wandeling, en houdt van de ondersteuning die de rollator haar geeft.