De Rollz Motion Electric: onafhankelijkheid op het volgende niveau

Innovatief concept

Met de Rollz Motion Electric stellen we u graag voor aan een een veelzijdige 3-in-1 rollator, transportstoel én elektrische rolstoel. De Rollz Motion Electric stelt gebruikers in staat om actief en ondersteund te blijven in de verschillende stadia van verminderende mobiliteit.

Doordat de Rollz Motion Electric de eigenschappen van drie hulpmiddelen combineert helpt hij mensen met mobiliteitsbeperkingen zo onafhankelijk mogelijk te blijven.
De rollatoroptie biedt stabiele ondersteuning tijdens het lopen, zodat gebruikers hun mobiliteit optimaal kunnen benutten. Wanneer het lopen moeilijk wordt, kan de gebruiker het rolstoelpakket bevestigen en uitrusten of veilig zittend verder bewegen. Tenslotte vergroot het elektrische systeem de functionaliteit nog verder door er een gemotoriseerde rolstoel van te maken, waardoor gebruikers op elk moment zelfstandig actief kunnen blijven.

Met dit innovatieve ontwerp komt Rollz International met een duurzame en enorm praktische oplossing voor meerdere mobiliteitsbehoeften.

Partner voor het leven

De Rollz Motion Electric stelt mensen in staat om te blijven deelnemen aan sociale activiteiten, winkelen en het verkennen van nieuwe plaatsen, ongeacht het niveau van mobiliteit.

Deze rollator – elektrische rolstoel biedt de beste combinatie van beide werelden. De Rollz Motion Electric is geschikt voor wanneer men zich energiek voelt om een wandeling te maken maar ook wanneer men behoefte heeft om te ontspannen in de stoel terwijl men rijdt. Het aanpassingsgemak, dat weinig tot geen inspanning vergt, betekent dat hij snel kan aangepast worden aan de actuele behoeften. Op die manier bespaart de gebruiker zijn energie voor de dingen die hij echt wilt doen, in alle fases van verminderde mobiliteit.

Dezelfde kwaliteit, meer controle

Net zoals de alom bekende Rollz Motion bevat de Rollz Motion Electric dezelfde ergonomische eigenschappen, maar voegt hij daar een elektrisch systeem aan toe dat duwondersteuning en zelfrijdende beweging mogelijk maakt.

Door naadloos te schakelen tussen de drie opties (rollator, transportstoel en elektrische rolstoel) kunt u erop vertrouwen dat de Rollz Motion Electric u brengt waar u heen wilt, met of zonder begeleiding.

Automatische duwkracht

De Rollz Motion Electric beschikt over een automatische duwfunctie die elektrische ondersteuning biedt bij het omhoog duwen op hellingen. Dit is vooral gunstig voor degene die de gebruiker helpt, omdat het de fysieke inspanning vermindert die nodig is om de rolstoel te duwen.

De duwondersteuning omvat een snelheidsmeter, schakelknop en richtingsknop voor eenvoudiger en soepeler manoeuvreren.  Het navigeren over verschillende terreinen en hellingen wordt hierdoor kinderspel.

Onafhankelijk rijden

De Rollz Motion Electric is ook uitgerust met een joystickbesturing die zelfstandig gebruik van de rolstoel mogelijk maakt. Door op de aan/uit knop te drukken, wordt de joystick geactiveerd en kan de gebruiker de beweging en snelheid van het apparaat regelen.

Kort samengevat:

  • Rollator, transportstoel én elektrische rolstoel in 1.
  • Optionele duwondersteuning om het duwen van de transportstoel te vergemakkelijken
  •  Joystickbesturing voor zelfstandig rijden in de elektrische rolstoel
  • Bereik van 15 km
  • Maximale snelheid van 6km/h
  • Gemakkelijk te plooien en in te klappen waardoor compact vervoer mogelijk is
  • Trillingdempende luchtbanden

Meer informatie, foto’s en video’s over de Rollz Motion Electric vind je hier.