Rollz Motion Electric

Rollator en elektrische rolstoel combo

De enige opvouwbare elektrische rollator/transportstoel op de huidige mobiliteitsmarkt !

Een veelzijdige 3-in-1 rollator, transportstoel en elektrische rolstoel die gebruikers actief en ondersteund houdt in alle stadia van mobiliteitsproblemen.

De Rollz Motion Electric combineert de eigenschappen van drie hulpmiddelen om mensen met beperkte mobiliteit te helpen zo zelfstandig mogelijk te blijven. De rollator optie biedt stabiele ondersteuning tijdens het lopen, zodat gebruikers hun mobiliteit optimaal kunnen benutten.

Wanneer lopen moeilijk wordt, kunnen gebruikers de rolstoel tas bevestigen en veilig gaan zitten en rusten of verder bewegen. Het elektrische systeem breidt de functionaliteit verder uit door er een gemotoriseerde rolstoel van te maken, waardoor de gebruiker op elk moment zelfstandig kan reizen.

Dit innovatieve ontwerp benadrukt de voordelen van een duurzame en praktische oplossing voor uiteenlopende mobiliteitsbehoeften, van enige ondersteuning tot het gebruik van een rolstoel de klok rond.

Aanpasbaar om levenslange ondersteuning te bieden

De Rollz Motion Electric stelt mensen in staat om te blijven deelnemen aan sociale activiteiten, winkelen en het verkennen van nieuwe plaatsen, ongeacht het niveau van mobiliteit.

De rollator – elektrische rolstoel biedt de beste combinatie van beide werelden, voor wanneer u zich energiek voelt om een wandeling te maken of behoefte heeft om te ontspannen in uw stoel terwijl u rijdt.

Het aanpassingsgemak, dat weinig tot geen inspanning vergt, betekent dat u hem snel en gemakkelijk kunt aanpassen aan uw behoeften, zodat u energie bespaart voor de dingen die u echt wilt doen

Dezelfde topkwaliteit, meer controle

De Rollz Motion Electric is een verbeterde, elektrische versie van de Rollz Motion, met dezelfde voordelen van wendbaarheid, stevigheid en ergonomisch ontwerp, samen met een opvouwmechanisme dat compact transport mogelijk maakt.

Het kan eenvoudig worden omgebouwd van rollator naar elektrische rolstoel, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker, waardoor het een energiezuinige optie is voor mensen die hun mobiliteit willen behouden. Hij haalt een maximumsnelheid van 6 km/u en gebruikers kunnen tot 15 km afleggen op een volledig opgeladen accu. Met deze functie kunt u veilig en in uw eigen tempo op verkenning gaan en genieten van uw eigen onafhankelijkheid. Dus als u klaar bent om uw mobiliteit in eigen hand te nemen, is de Rollz Motion Electric de perfecte optie.

Neem de controle over uw mobiliteit!

De Rollz Motion Electric bevat de ergonomische eigenschappen van de Rollz Motion, maar voegt daar een elektrisch systeem aan toe dat duw ondersteuning en zelfrijdende beweging mogelijk maakt.

Door naadloos te schakelen tussen de drie opties rollator, transportstoel en elektrische rolstoel, kunt u erop vertrouwen dat de Rollz Motion Electric u brengt waar u heen wilt, met of zonder begeleiding.

  • Optionele duw ondersteuning om gemakkelijker de transportstoel te duwen
  • Joystick besturing voor zelfstandig rijden in de elektrische rolstoel
  • 15 km bereik
  • Maximale snelheid van 6 km/u
  • Gemakkelijk in te klappen waardoor compact vervoer mogelijk is
  • Trillingdempende luchtbanden

 

 

 

 

 

 

Specificaties

Gewicht rollator ( excl. accu en rolstoelpakket) 19,6 kg
Gewicht accu 3 kg
Gewicht rolstoelpakket 3,4 kg
Maximum gebruikersgewicht 100 kg
Zithoogte 55 cm
Hoogte handgrepen 88-99 cm
Breedte 74 cm
Lengte rollator 71 cm
Lengte rolstoel 110 cm
Breedte ingeklapt 44 cm
Bereik 15 km
Maximum snelheid 6 km/h
Diameter wielen 20 cm - 32 cm
Toon meer specificaties

Referenties

Dit is wat klanten zeggen over onze producten

Vragen of meer informatie?

Stuur een bericht of chat met ons!