Waarom Mobio?

Mobio is de onafhankelijke importeur van ergonomische mobiliteitsproducten van de beste kwaliteit. Rollators zijn er voor verschillende behoeften en budgetten. Bij het selecteren van de beste rollator voor u gaan we heel specifiek op zoek naar kwaliteitsrollators. Rollators die ergonomisch en veilig zijn, maar daarnaast ook optimaal gebruiksgemak bieden en een elegant design kennen. Lichtgewicht rollators zijn een voorbeeld van een mobiliteitsproduct dat aan al deze eisen voldoet. We verkopen daarnaast tevens speciale Parkinson rollators. Wandelstokken, krukken, looprekken en rollatoraccessoires behoren ook tot de mobiliteitsproducten die Mobio distribueert. Rollz, Trionic, Human Care en TrustCare zijn merken die in België, Luxemburg en Frankrijk exclusief door Mobio worden gedistribueerd.

Mobio’s filosofie

Mobio’s doel is: de rollator bieden die het best past bij de behoefte van iedere individuele gebruiker. Ons streven is om mensen die een loophulp nodig hebben gemakkelijker toegang tot hun omgeving te bieden. Activiteit stimuleert ons welzijn en vermindert tegelijkertijd het risico om te vallen. Wij willen nieuwe mogelijkheden en ervaringen bieden door het leveren van producten die de mobiliteit van mensen vergroten. Mobio besteedt hierbij speciale aandacht aan ergonomie en design. Ergonomische design rollators van Rollz, byAcre, Trionic, Human Care en TrustCare vindt u daarom exclusief via Mobio.

Terugbetaling rollator bij aankoop via verdeler

Rollators uit het Mobio assortiment zijn allemaal opgenomen in de lijst met gecertificeerde loophulpmiddelen van het RIZIV. Dit houdt in dat u bij aankoop van een Mobio rollator bij een verdeler bij u in de buurt in aanmerking komt voor terugbetaling of tegemoetkoming van uw rollator. Ons uitgebreide assortiment ergonomische design rollators, wandelstokken en looprekjes is verkrijgbaar bij meer dan 1500 verdelers in de Benelux en in Frankrijk. Zo is er altijd een verdeler bij u in de buurt. Bij deze verdelers werken deskundige bandagisten die u graag adviseren bij het kiezen van het juiste mobiliteitsproduct voor u. Op onze contactpagina kunt u een verzoek indienen voor de gegevens van een verdeler bij u in de buurt.