Nipglide Escape: een ergonomische designrollator

Goed nieuws! We hebben een nieuwe rollator in ons assortiment, namelijk de Nipglide Escape: een ergonomische designrollator.

Rollator fabrikant BC2 is in 2013 opgericht door industrieel ontwerpers Nina en Phil Bracen. Toen er tijdens een etentje een grote groep senioren bij hen in het restaurant kwam zitten, viel hun oog op een van hen: een dame die oncomfortabel op het zitje van haar rollator zat. Dat moet anders, dachten Nina en Phil. De rest van de avond zat het stel te brainstormen over hoe ze de situatie van de vrouw konden verbeteren. Daaruit is de Nipglide Escape ontstaan.

De comfortabele, stijlvolle en ergonomische designrollator

De Nieuw-Zeelandse fabrikant BC2 legt een grote focus op het ontwerpen van stijlvolle producten die bij een actieve levensstijl horen. 

De Nipglide Escape is een ergonomische designrollator, een zeer handige en stijlvolle rollator. Dankzij het compacte design en het aangename zitje met rugleuning, is de Nipglide Escape rollator erg comfortabel in gebruik. De Nipglide Escape is een makkelijk plooibare rollator door het zitje in één handbeweging omhoog te trekken. De Nipglide Escape rollator blijft gewoon rechtop staan wanneer deze geplooid is en is heel compact, waardoor hij zelfs in een zeer kleine auto past. De Nipglide Escape weegt slechts 7kg, waardoor je de rollator makkelijk kan meenemen wanneer je je verplaatst met het openbaar vervoer. 

De Nipglide Escape is verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren, namelijk zwart en rood. Kies de kleur die het beste bij jouw persoonlijkheid en uitstraling past om van jouw rollator een verlengstuk van jouw outfit te maken!

https://youtu.be/A4axg9Thf38

De Nipglide Escape heeft tal van voordelen

De Nipglide Escape is niet enkel handig en stijlvol, maar is ook voorzien van een comfortabele zitting, mét leuning. Zo kan je even uitrusten na een wandeling of je even neerzetten als je ergens wat langer moet wachten. Met deze Nipglide Escape rollator kan je je ook al zittend verplaatsen.

Dat is nog niet alles, want de remkabels zijn voorzien in het frame. Je kan hier dus nergens mee blijven achter hangen en je ziet ze ook niet zitten, wat de Nipglide Escape nog stijlvoller maakt. Je kan de rollator zowel binnen als buiten gebruiken. De rollator is heel makkelijk wendbaar, waardoor wandelen ook veel comfortabeler wordt. Tot slot zijn de handvaten verstelbaar, zodat je je handen op de perfecte hoogte kan plaatsen om rechtop te wandelen. Dat is natuurlijk beter voor je rug!

Praktische accessoires voor de Nipglide Escape designrollator

Bij de Nipglide Escape is een handige tas inbegrepen die over de zitting past. Je kan deze tas zowel op de zitting vastzetten, als aan de achterzijde van de zitting hangen. Zo kun je makkelijk boodschappen doen en deze in de tas aan je Nipglide Escape rollator hangen. 

Met de parkeerremmen zorg je ervoor dat de Nipglide Escape op zijn plek blijft staan. 

Wil je graag nog wat comfortabeler zitten? Dan kun je een kussenovertrek toevoegen aan de zitting. Je kan ook een dienblad toevoegen. Zo heb je beide handen aan de rollator en kan je kan je in alle veiligheid opdienen of een koffie meenemen. 

De Nieuw-Zeelandse rollatorfabrikant BC2

De rollators van BC2 passen perfect in het gamma van Mobio. Dit topmerk blinkt uit in het ontwerpen van stijlvolle producten die ook comfortabel zijn. Dat is één van de redenen waarom Mobio deze hulpmiddelen aanbiedt. Comfort en design staan zowel bij BC2 als bij Mobio centraal. 

Het doel van BC2 is dat mensen rollators niet meer als medische hulpmiddelen zien, maar als stijlvolle producten die bij een actieve levensstijl horen. Ze hopen mensen te inspireren om hun leefstijl en mobiliteit te behouden.

Benieuwd naar de Nipglide Escape design rollator?

Wil je graag een actieve levensstijl behouden en in stijl op pad gaan met een comfortabele design rollator? Dan is de Nipglide Escape echt iets voor jou! De Nipglide Escape is reeds verkrijgbaar bij diverse verdelers in Nederland en België. Wil je de rollator eerst in het echt bewonderen, wens je meer informatie over de bijbehorende accessoires of wil je graag deze lichtgewicht rollator kopen? Neem gerust contact met ons op voor een adres van een verdeler of thuiszorgwinkel bij jou in de buurt.