Tango wandelstok: luxe wandelstok die blijft staan

Een wandelstok helpt u op weg. U kunt een wandelstok altijd en overal mee naartoe nemen. Maar een wandelstok is niet altijd binnen handbereik omdat u de stok altijd ergens tegen moet zetten of weg moet leggen. Maar wij hebben goed nieuws! Kent u de Tango wandelstok al? Dit is niet zomaar een wandelstok, maar een wandelstok die recht blijft staan. U leest het goed: u kunt deze wandelstok gewoon loslaten zonder dat hij omvalt. Benieuwd hoe dat precies werkt? Wij vertellen u graag meer over de Tango wandelstok!

Tango wandelstok: een zelfstaande wandelstok

De Tango wandelstok is dus een zelfstaande wandelstok. Deze wandelstok blijft rechtop staan als u hem loslaat. Ideaal wanneer u beide handen nodig hebt om bijvoorbeeld kleingeld te zoeken om in een parkeermeter te werpen of wanneer u uw autosleutels wilt nemen. Maar deze wandelstok is ook erg handig wanneer u ergens wilt gaan zitten. Het zoeken van een stabiele plaats waar u de wandelstok tegenaan kunt zetten is verleden tijd dankzij de zelfstaande wandelstok van Tango. U zet de stok gewoon naast u weg en wanneer u weer klaar bent om te stappen, tilt u zich eenvoudig op aan de Tango wandelstok die letterlijk en figuurlijk voor u klaar staat. 

Tango wandelstok

Wandelstok die niet omvalt

Heeft u uw beide handen nodig of heeft u de stok even niet nodig? Dan zal u voor een gewone wandelstok eerst een plek moeten zoeken waar u uw stok stabiel kunt tegen zetten. Dat is vaak toch lastig. Er is een grote kans dat de wandelstok snel omvalt of dat u de stok noodgedwongen moet wegleggen waardoor u zich moet bukken of anderen om hulp moet vragen. 

De Tango wandelstok is een stok die niet omvalt. U hoeft de Tango wandelstok niet eens precies recht te zetten. De stok vindt zelf zijn balans om netjes rechtop te blijven staan. Hierdoor heeft u geen hulp van anderen nodig om uw stok aan te pakken en terug aan te geven. 

Benieuwd hoe dat precies gaat? Bekijk dan onderstaande video:

Luxe en hippe wandelstok uit Frankrijk

Wist u dat de Tango wandelstok wel erg dichtbij huis gefabriceerd wordt? In de Franse Elzas om precies te zijn. Hier wordt deze luxe wandelstok met veel zorg samengesteld en dat is zichtbaar. De wandelstok is niet alleen enorm praktisch en sterk, maar ook nog eens heel stijlvol en elegant. Zo heeft u niet enkel een praktische, maar ook een hele hippe wandelstok!

Tango en Tango Swing: wat is het verschil?

De Franse stokkenfabrikant heeft niet één Tango wandelstok, maar twee zelfstaande stokken ontwikkeld.

Naast de standaard Tango wandelstok is er de Tango Swing wandelstok. Beide wandelstokken zijn zeer robuust en kwalitatief hoogstaand. Het verschil zit in slechts twee details:

  1. De standaard Tango wandelstok is gemaakt van magnesium, terwijl de Tango Swing van aluminium gemaakt is.
  2. De standaard Tango wandelstok is afgewerkt met een zilveren ring onder het handvat. Bij de Tango Swing is deze afwerking gemaakt van kunststof.

Tango Swing wandelstok

Tango wandelstok kopen

De Tango wandelstok en Tango Swing wandelstok zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk cacao, taupe en prune. Zo kunt u de kleur kiezen die het beste bij u past. Bovendien is de stok in hoogte verstelbaar, namelijk van 70 tot 90 centimeter. Zo kunt u hem op de gewenste hoogte instellen. Hierdoor is de Tango wandelstok de luxe wandelstok die u zoekt!

De Tango wandelstokken zijn verkrijgbaar bij diverse verdelers in Nederland, België en Frankrijk. Wilt u direct een Tango wandelstok kopen of wilt u de Tango wandelstok eerst in het echt bezichtigen? Neem contact met ons op voor het adres van een verdeler bij u in de buurt. Bij deze verdelers werken erkende bandagisten die u graag helpen bij het uitzoeken van de beste wandelstok voor u.