De Flexyfoot: wandelstokken en krukken die uitglijden vermijden

Je hebt het misschien wel al eens meegemaakt: Het regent en door de natte ondergrond glijd je bijna onderuit met je wandelstok of kruk. Dat is nu net de reden waarom de innovatieve en unieke Flexyfoot dop ontworpen is. Het doel van het Engels Flexyfoot team is om mensen die nood hebben aan een wandelstok of kruk, een veilige en flexibele ondersteuning aan te bieden. Niet enkel het medisch aspect was hierbij belangrijk, maar de loophulpmiddelen van Flexyfoot zien er tevens ook nog eens erg goed uit! Wil jij ook meer comfort en veiligheid ervaren tijdens het wandelen met een wandelstok of kruk? Lees in deze blog alles over de Flexyfoot wandelstok en de Flexyfoot kruk!

De voordelen van de Flexyfoot dop 

Vooraleer we de Flexyfoot wandelstok en kruk aan jullie voorstellen, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de Flexyfoot dop nu zo speciaal maakt. De Flexyfoot dop is een schokabsorberende antislipdop met een uniek veersysteem die tot 360° kan draaien. Het grootste voordeel hiervan is dat je het risico op uitglijden aanzienlijk tot een minimum brengt. Het uniek veersysteem van deze Flexyfoot dop is geïnspireerd op de 4X4 schokdempers van een auto. Zelfs wanneer je op steentjes of kasseien zou wandelen, blijft de Flexyfoot dop steeds de grond raken. Hierdoor zal je vanaf nu meer stabiliteit en grip ervaren op alle soorten ondergronden. Dankzij de schokabsorberende antislipdop van Flexyfoot vermindert ook de impact op je gewrichten en de pijn in je bovenlichaam. Ook interessant om te weten is dat de Flexyfoot dop geen sporen of strepen na laat en het tevens enorm stil is op harde ondergronden. De Flexyfoot dop is enorm duurzaam en gaat tot wel drie keer langer mee dan een traditionele rubberdop. Mocht de rubberen dop in de toekomst toch aan vervanging toe zijn, dan kan je de Flexyfoot dop snel en eenvoudig vervangen. De Flexyfoot dop is beschikbaar in de kleur zwart en in vier verschillende maten met een diameter van 16, 19, 22 en 25 mm. 

De Flexyfoot wandelstok 

Ben je op zoek naar een sportieve wandelstok? Dan is de Flexyfoot wandelstok exact wat je zoekt! De Flexyfoot wandelstok is een functionele en tevens opvouwbare wandelstok die geschikt is voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben tijdens het wandelen. De Fleyxfoot wandelstok is uitgerust met de unieke schokabsorberende dop die de kans op uitglijden zal vermijden. Als je tijdens het wandelen graag even wilt uitrusten, kan je de Flexyfoot wandelstok zeer snel en gemakkelijk opvouwen. De Flexyfoot wandelstok kan tot een compacte wandelstok geplooid worden, die nadien weggestoken kan worden in de handige draagtas die standaard meegeleverd wordt.

Flexyfoot Cork of Flexyfoot Derby? 

 In het Mobio gamma kan je kiezen tussen twee soorten wandelstokken die gemaakt zijn van hoogwaardig aluminium. Het grootste voordeel hiervan is dat de Flexyfoot wandelstok zeer licht is. Allereerst is er de zwarte Flexyfoot Cork wandelstok. Het handvat van deze wandelstok is gemaakt van ademend kurk. Dit zal ervoor zorgen dat je handen steeds koel blijven aanvoelen en je een comfortabele grip zal ervaren. Is dit niet echt iets voor jou? Dan is er nog de zwarte Flexyfoot Derby wandelstok. Het handvat van deze wandelstok heeft een soft-grip. Dit betekent dat het handvat enorm zacht aanvoelt in de handpalm en dus voor meer comfort zal zorgen. De hoogte van elke Flexyfoot wandelstok kan persoonlijk aangepast worden en kan gebruikt worden tot een maximum gebruikersgewicht van 130 kg. Zowel de zwarte Flexyfoot Cork als de zwarte Flexyfoot Derby wordt standaard geleverd met de schokabsorberende dop, een handige draagtas en een polsbandje. 

Flexyfoot kruk: praktisch en mooi

Meestal als je nood hebt aan krukken, moet je een keuze maken tussen praktische of design krukken. Met de Flexyfoot kruk is dit helemaal verleden tijd! De Flexyfoot kruk biedt net zoals de Flexyfoot wandelstok, meer steun en comfort voor mensen die een beperkte mobiliteit ervaren. De Flexyfoot kruk is ook uitgerust met de innovatieve schokabsorberende dop die voor extra veiligheid zal zorgen.  

Comfortabele Flexyfoot kruk met open of gesloten manchet

De Flexyfoot kruk heeft een comfortabele en anatomische handgreep. Dit zal ervoor zorgen dat het gewicht over de handpalm verdeeld wordt en de impact op je lichaam zal afnemen. In het Mobio gamma is er de keuze tussen zwarte krukken met gesloten of open manchetten. Zowel de krukken als de manchetten zijn verstelbaar en kan aan ieders hoogte aangepast worden. Tot slot kan de Flexyfoot kruk ook gebruikt worden tot een maximum gebruikersgewicht van 130 kg. 

De Flexyfoot zelf ontdekken? 

Wil je jouw ervaring met een wandelstok of kruk tot een heel ander niveau brengen? Dan is de Flexyfoot de ideale oplossing! De Flexyfoot wandelstok, kruk en dop zijn reeds verkrijgbaar bij diverse verdelers in Nederland en België. Wil je de Flexyfoot loophulpmiddelen eerst in het echt bewonderen of wens je meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor een adres van een verdeler bij jou in de buurt.