Cadeautips voor kerst: een rollator onder de boom!

Nog even en het is zover: kerstmis. Dé tijd van lekker eten, mooie momenten beleven met de familie en natuurlijk cadeaus onder de kerstboom. Een cadeau moet leuk zijn om te geven, maar je wilt vooral een cadeau geven waar de ontvanger echt iets aan heeft. En daarbij helpen wij je graag. Want waarom zou je geen rollator of andere hulpmiddelen kunnen geven als kerstcadeau?

Rollators en wandelstokken zijn heel praktisch en tegenwoordig zeker niet meer zo stoffig als velen denken. De rollators uit het Mobio gamma zijn van hoge kwaliteit en bovendien enorm stijlvol. Wij geven je daarom drie cadeautips voor onder de boom waarmee je zowel een praktisch als mooi geschenk hebt voor jouw dierbare(n) deze kerst.

1. Let’s Go Indoor: de ideale rollator voor in huis

Wie vooral binnenshuis een extra steuntje kan gebruiken, is gebaat bij een goede indoor rollator. Een indoor rollator is een rollator die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in en rondom het huis. Onze tip voor een indoor rollator is de Let’s Go Indoor van TrustCare.

Let’s Go Indoor is smal en wendbaar. Dit maakt de rollator al een perfecte rollator voor binnen. Zo manoeuvreer je je eenvoudig tussen meubels en ben je van alle gemakken voorzien. De binnenrollator van TrustCare heeft namelijk een afneembaar dienblad, zodat je eenvoudig een kopje koffie kunt vervoeren van de ene naar de andere kamer. Daarnaast kun je een tas bevestigen onder het dienblad voor extra opbergruimte.

Naast praktisch is de Let’s Go Indoor rollator ook erg gebruiksvriendelijk. De rollator heeft geen uitstekende delen, zodat ze zelfs eenvoudig te gebruiken is in de kleinste ruimtes. En je bedient de rem met slechts één hand, waardoor minimale inspanning vereist is. Ben je op zoek naar een binnenrollator als kerstcadeau? Dan is de Let’s Go Indoor de perfecte keuze!

2. Trive: stijlvolle allround rollator

Zoek je een stijlvolle rollator voor binnen én buiten? Ook dan hebben wij dé tip voor onder de boom. De Trive rollator is namelijk van alle gemakken voorzien en het Britse design is een lust voor het oog. Met deze rollator wordt je graag gezien!

Trive van het Britse merk Uplivin is de eerste dubbel plooibare rollator in het Mobio gamma. Daardoor is de rollator zeer gemakkelijk op te bergen. Maar ook in gebruik is de rollator compact en erg wendbaar. Hierdoor is de rollator zowel binnen als buiten heel gebruiksvriendelijk.

Naast allround, is de Trive ook all-inclusive. Je krijgt namelijk tal van accessoires meegeleverd, zoals een elegante lederen boodschappentas, een stokkenhouder, een rugleuning en een reistas. Tel dit op bij het unieke, tijdloze en zeer elegante design van de rollator en je hebt in één klap hét perfecte cadeau voor onder de boom!

3. Tango Swing: de wandelstok die blijft staan

Een wandelstok biedt steun tijdens het stappen of wanneer je (langdurig) moet staan. Als het ware helpt een wandelstok je dus overeind wanneer je dit nodig hebt. De Tango Swing wandelstok helpt ook zichzelf overeind. Dit is namelijk een wandelstok die nooit valt en altijd recht blijft staan.

De hippe Tango Swing wandelstok wordt geproduceerd in de Franse Elzas. Ze is revolutionair in haar soort, omdat deze wandelstok nooit omvalt. Hierdoor hoef je niet meer te bukken of anderen te vragen om de wandelstok voor je op te rapen. Je kunt dus altijd vertrouwen op steun van de Tango Swing wanneer jij dat nodig hebt.

De Tango Swing is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk cacao, taupe en prune. Daarnaast kun je de wandelstok eenvoudig in hoogte verstellen. Hierdoor past de wandelstok iedereen en is het één van onze kerstcadeautips voor 2021. Want iedereen die steun kan gebruiken, verdient de luxe van de Tango Swing!

Tango wandelstok - canne

Een rollator onder de boom. Waarom niet?

Met een rollator of wandelstok ga je vitaal door het leven en kun je meer dan je denkt. Hierdoor haal je meer uit de dag en geniet je extra van de mooie momenten in het leven. En dat is precies waar het om draait tijdens Kerstmis. Wil je jouw dierbaren een extra steuntje geven deze kerst? Denk dan eens na over een rollator of wandelstok onder de kerstboom.

Wij helpen je graag op weg. Wil je meer weten over onze rollators of de rollators met eigen ogen bezichtigen? Neem dan contact op voor meer informatie en de verdelers bij jou in de buurt. Namens Mobio wensen wij iedereen alvast hele zalige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!

Vragen of meer informatie