Dit zijn onze binnenrollators voor de koude winterdagen - Mobio ergonomische en stijlvolle rollators
fr nl
Binnenrollators

Dit zijn onze binnenrollators voor de koude winterdagen


Voor mensen die vaker binnen zijn dan buiten, zijn er speciale binnenrollators op de markt. Deze rollators hebben als voordeel dat ze vaak wendbaarder zijn in kleine ruimtes en u bergt ze makkelijk op. Natuurlijk is het heerlijk om af en toe buiten te stappen, maar ook binnen moet u zich zo goed mogelijk kunnen bewegen. Daarom zetten wij onze topmodellen van binnenrollators voor u op een rijtje.

Scandinavisch design voor iedereen

Rollators van Scandinavische fabrikanten zijn vaak een lust voor het oog. Producten uit Zweden, Noorwegen en Denemarken staan immers bekend om hun prachtige design. Dat geldt zeker ook voor de binnenrollators van het Zweedse merk Trust Care en het Deense merk By ACRE. Wij hebben de volgende binnenrollators speciaal voor u geselecteerd:

Let’s Go Indoor: Multifunctionele binnenrollator

De Let’s Go Indoor is een multifunctionele binnenrollator. Deze rollator is dus echt ontworpen voor gebruik binnenshuis. De Let’s Go Indoor is slechts 54 cm breed. Door dit compacte formaat en de kleine wielen is de rollator gemakkelijk te manoeuvreren tussen de meubels en uw zetel. Bovendien zijn de wielen zo ontworpen dat u eenvoudig over drempels kunt stappen. Ook hoort u de wielen bijna niet over de vloer rollen, waardoor de rollator uitermate geschikt is voor mensen met onderburen.

Binnenrollators

Naast haar wendbaarheid, bevat de Let’s Go Indoor ook andere voordelen die bewegen binnenshuis makkelijker maken. De Let’s Go Indoor heeft een dienblad om bijvoorbeeld uw maaltijd mee te nemen van de keuken naar de tafel of om een bakje koffie te kunnen schenken aan uw gasten. Daarnaast wordt de Let’s Go Indoor geleverd met een tasje waar u van alles in kunt meenemen. Zo beweegt u makkelijk binnenshuis en hoeft u niet meerdere keren op en neer te lopen. Tot slot kunt u kiezen uit maar liefst 5 varianten. Zo zit er altijd een stijlvolle uitvoering bij die past bij u!

Nog meer comfort met de Let’s Dream

De Let’s Dream binnenrollator is van dezelfde fabrikant als de Let’s Go Indoor. Sterker nog: eigenlijk is de Let’s Dream een upgrade van de Let’s Go Indoor. Beide rollators hebben ongeveer dezelfde eigenschappen, maar de Let’s Dream gaat verder op het gebied van gebruiksgemak. Het handvat van de Let’s Dream is iets compacter en u kunt gemakkelijk remmen met één hand. Tot slot is de Let’s Dream verkrijgbaar in enkele andere varianten, waardoor u nog meer keuze hebt.

Scandinavian Butler: de alleskunner in en rondom het huis

De Scandinavian Butler van het Deense merk By ACRE ziet er niet alleen erg mooi uit, maar assisteert u ook nog eens als een echte butler in en rondom uw huis. Daardoor is de Scandinavian Butler een echte alleskunner.

De Scandinavian Butler heeft een handvat die overeenkomt met de Let’s Go Indoor en Let’s Dream. Deze bestaat uit één geheel, waardoor u met één hand gemakkelijk kunt remmen. De Scandinavian Butler is met 8,5 kg wel een iets zwaardere binnenrollator. Dit is echter met een reden. De Scandinavian Butler is namelijk óók geschikt voor uw wandeling rondom het huis. Het stevige en ergonomische design en de schokdempende rubberen banden zorgen ervoor dat u ook comfortabel op uw terras of in uw tuin kunt stappen. Daarmee is de Scandinavian Butler zowel in als rondom het huis uw beste vriend!

De Scandinavian Butler is uit te breiden met een dienblad en een mandje. Deze passen natuurlijk helemaal bij het stijlvolle design. De binnenrollator is niet plooibaar, maar door de elegantie en het compacte design staat de Scandinavian Butler nooit in de weg en past hij perfect in uw interieur. Meer weten over de Scandinavian Butler? Lees dan ons uitgebreide blog.

Rollator voor binnen kopen

De Let’s Go Indoor, Let’s Dream en Scandinavian Butler rollators zijn de meest geliefde binnenrollators op de markt. Uw lokale bandagist kan er u alles over vertellen. Heeft u interesse in een binnenrollator? Neem dan contact met ons op voor een verdeler bij u in de buurt.