Dit zijn de ultieme rollatoraccessoires voor de zomer!

De zomer is dé tijd van het jaar dat we er massaal op uit trekken. De meeste rollators zijn tegenwoordig licht en compact en daarom neemt u deze eenvoudig mee tijdens uw trip. Rollator accessoires zorgen voor nog meer comfort tijdens een wandeling, boodschap of reis. Gaat u deze zomer vaak buiten om lekker van de zon te genieten? Lees dan snel verder, want dit zijn de nieuwste en beste rollatoraccessoires voor deze zomer!

Universele rollator accessoires voor buiten

Universele rollator accessoires zijn extra’s die u kunt toevoegen aan bijna iedere rollator. Deze accessoires zijn niet speciaal ontwikkeld voor een bepaald type rollator. Bij de aanschaf van deze universele rollator accessoires hoeft u dus niet te letten op het type rollator dat u zelf heeft.

Er zijn universele rollator accessoires voor binnen en buiten. In de zomer wilt u natuurlijk volop genieten van het mooie weer en dan komen rollator accessoires voor buiten goed van pas. Denk bijvoorbeeld aan de vernieuwde twee-in-één paraplu en parasol. U bevestigt deze eenvoudig aan uw rollator en hebt daarbij uw handen volledig vrij. Deze accessoire voor uw rollator is zowel bij regen als zonneschijn een super hulpmiddel.

Paraplu parasol voor rollator

Quokka is een merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van universele tassen voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Heeft uw rollator geen tas of mand? Dan is een universele tas van Quokka ideaal voor u als u er op uit trekt deze zomer. Ook de universele bekerhouder van Quokka is erg handig. Zo neemt u eenvoudig en compact uw drinken mee tijdens een wandeling zonder dat u ruimte verliest in uw rollatortas of -mandje.

Quokka tassen zomer accessoires

Rollator accessoires voor de specifieke rollator

Er zijn ook rollator accessoires die speciaal zijn ontwikkeld voor een bepaald type rollator. Bijna elk merk rollator heeft haar eigen accessoireslijn. Het voordeel van deze accessoires op maat is dat deze altijd perfect passen op uw rollator.

Hebt u bijvoorbeeld een Rollz Motion rollator/rolstoel? Dan zijn er verschillende rollator accessoires die het gebruiksgemak vergroten tijdens uw wandeling in de zomer. De Rollz Motion heeft verschillende opties, maar bijvoorbeeld ook een drie-in-één oplossing. Deze accessoire is namelijk een stokhouder, kithouder én tashouder in één.

accessoires zomer 3 in 1

Ook rugleuningen zijn erg populair bij rollatorgebruikers die er graag op uit trekken. Veel rollatorfabrikanten maken daarom rugleuningen die perfect passen op de betreffende rollator. Zo kunt u altijd even rusten op het zitje tijdens het stappen en leunt u onbezorgd achterover tegen de rugleuning. Er is een rugleuning voor onder andere de Let’s Go Out, Let’s Fly en Rollz Motion.

rollatoraccessoires zomer rugleuning

Altijd een rollator accessoire die past bij uw rollator

Alle rollator accessoires voor buiten bieden extra comfort en vergroten het gebruiksgemak tijdens een wandeling deze zomer. Of u nu kiest voor universele rollator accessoires of accessoires voor een specifieke rollator.

Wilt u weten welke rollator accessoires er beschikbaar zijn voor uw rollator of rolstoel? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden of een verdeler bij u in de buurt!