Veilig douchen met stabiele badmeubels

Om ervoor te zorgen dat ouderen en mensen met een beperking langer zelfstandig kunnen wonen, kunnen er kleine aanpassingen gedaan worden in de badkamer. Een stabiel badmeubel kan voor hen namelijk een wereld van verschil maken.

Comfortabele douchekruk

Door het stabiele ontwerp van de comfortabele douchekrukken van TrustCare kunt u langer zelfstandig blijven douchen. De douchekrukken zijn veilig en ook nog eens stijlvol vormgegeven. Ze zijn compact, licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. De poten van de krukken zijn zodanig geplaatst dat ze stabiliteit bieden. Alle poten zijn in lengte verstelbaar, waardoor de ideale hoogte altijd gerealiseerd kan worden. Een douchekruk kan de oplossing zijn om veilig en comfortabel zelfstandig te kunnen douchen. Voor iedereen is wel een passend model douchekruk te vinden:

  • Het model Let’s Shower is een compacte douchekruk die door het smalle ontwerp in iedere douche past.
  • Let’s Enjoy heeft een bredere zitting met handvaten aan de zijkant, waardoor het makkelijk wordt gemaakt om uzelf omhoog te duwen.
  • Let’s Frisbee is een douchekruk met een draaiende zitting, waardoor u zich makkelijk kunt ronddraaien in de douche.
  • De douchekruk Let’s Sing is een comfortabele en elegante kruk met een mandje onder de zitting. Hier kunt u uw spons, douchegel en shampoo op plaatsen, waardoor u niet hoeft te bukken naar de grond.

Praktisch opstapje

TrustCare heeft ook speciale opstapjes voor in de badkamer. Wanneer u beperkt bent in uw bewegingsvrijheid, is een opstapje een handige uitkomst. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld veiliger in bad stappen of u kunt beter bij de lavabo. Het opstapje is ook een handig middel als u uw voeten wilt wassen of uw teennagels wilt knippen. Zo hoeft u niet zo diep te bukken. Het praktische opstapje Let’s Step is voorzien van antislip en vergemakkelijkt het in- en uitstappen in bad.

Informeer over aangepaste badmeubels

Er zijn diverse mogelijkheden voor aangepaste badmeubels, zoals douchekrukken en opstapjes. Informeer naar de gegevens van een verdeler bij u in de buurt via onze contactpagina.