Optimaal genieten van je eigen badkamer met een badkamerhulpmiddel

Douchen en wassen is vaak een proces dat veel energie kost. Meestal is het douchen of wassen zelf niet zo intensief, maar wel de handelingen die erbij te pas komen. De badkamerhulpmiddelen van het Zweedse merk Trustcare bieden diverse ondersteuningsmogelijkheden. Daarenboven hebben ze niet enkel en alleen een ergonomisch ontwerp die voor een veiligere omgeving zullen zorgen, ook komen de badkamerhulpmiddelen in een knap Scandinavisch design!

Een veilige badkamer is voor de meesten normaal en vanzelfsprekend, maar vaak staan we niet stil bij de risico’s van ongelukken voor mensen met een beperkte mobiliteit. Bij Mobio ben je aan het juiste adres voor een veilig design badkamerhulpmiddel die snel en gemakkelijk geïnstalleerd kan worden in jouw badkamer! Ontdek de verschillende badkamerhulpmiddelen die voor extra comfort zullen zorgen in deze nieuwe blog.

Let’s Enjoy douchekruk met brede zitting

De Let’s Enjoy douchekruk is een kruk met een brede zitting. Dankzij de brede zitting zal je dus meer comfort ervaren tijdens het douchen. De speciaal ontworpen vorm van de kruk maakt de Let’s Enjoy ook nog eens erg praktisch in gebruik. Door de openingen in de zitting, loopt het water gemakkelijk van de kruk af tijdens het douchen. Daarenboven zorgt de opening aan de voorkant ervoor dat je je ook overal goed kunt wassen. De speciaal gevormde poten en handgrepen zorgen tot slot voor een stabiele en veilige  zitting. De douchekruk is tevens in hoogte verstelbaar, waardoor je altijd de juiste zithoogte kunt kiezen.

Let’s Shower douchekruk die zeer compact is

De Let’s Shower douchekruk is een zeer compacte kruk voor in je badkamer. Dankzij het compacte formaat van de douchekruk zal de Let’s Shower in elke badkamer passen, groot of klein! Een ander voordeel van de Let’s Shower is dat de kruk gemakkelijk in hoogte aan te passen is dankzij het veilig druksysteem op de poten. Eenmaal je de gewenste hoogte hebt gevonden, zorgt de knop dat de kruk veilig en stabiel op deze zithoogte blijft staan. De ergonomisch gevormde stoelpoten zorgen daarenboven voor extra veiligheid en stabiliteit.

Let’s Frisbee douchekruk met een draaiende zitting

Wat de Let’s Frisbee douchekruk zo speciaal maakt is dat de kruk een zachte en draaiende zitting heeft. De zitting van de Let’s Frisbee kan zowel naar links als naar rechts draaien, hierdoor kan je je in alle comfort wassen. Mocht je bijvoorbeeld toch je douchegel of shampoo vergeten zijn, kan je dankzij de draaiende zitting er gemakkelijk naar reiken. Ook de Let’s Frisbee douchekruk, heeft net zoals de Let’s Shower een druksysteem waarmee je de gewenste zithoogte kunt instellen. Tot slot garandeert de Let’s Frisbee douchekruk ook een stevige grip op jouw badkamervloer dankzij de rubberen doppen onderaan de kruk.  

Let’s Sing douchekruk met mandje

De laatste douchekruk in het gamma van Mobio is de Let’s Sing douchekruk. Het voordeel van de Let’s Sing douchekruk is dat er een draadmandje onderaan de zitting bevestigd kan worden. Je kan hierin bijvoorbeeld alvorens het douchen alvast je shampoo, douchgel en washandje in leggen. Zo kan je tijdens het douchen snel en gemakkelijk aan je benodigdheden zonder enig risico op uitglijden of vallen. De Let’s Sing douchekruk heeft een stevige en comfortabele zitting dankzij de rubberen doppen onderaan de kruk, wat het douchen natuurlijk veel aangenamer maakt!

Let’s Step opstapje

De Let’s Step is een veelzijdig opstapje die door zowel jong als oud gebruikt kan worden in de badkamer. De Let’s Step kan dienen om bijvoorbeeld gemakkelijker in- en uit bad te geraken dat voor meer veiligheid zal zorgen of om je voeten op te plaatsen als je graag je teennagels wilt knippen. Tot slot kan de Let’s Step voetenbank ook eenvoudig weg dienen als verhoging voor kinderen of kleinere mensen. Zo kan je nog steeds gemakkelijk aan alle inhoud van je kasten zonder enige kans op vallen. De Let’s Step is beschikbaar in het wit met een zwarte antislip laag. Dit zorgt ervoor dat de kans op uitglijden met natte voeten aanzienlijk vermindert. Tot slot zorgen ook de rubberen voeten onderaan het opstapje voor extra stevigheid en stabiliteit.

Comfortabele en stijlvolle badkamerhulpmiddelen voor jong en oud

Wie op zoek is naar een design badkamerhulpmiddel heeft ruime keuze in het gamma van Mobio. Zorg met behulp van een praktische douchekruk of opstapje dat de badkamer weer een leuke plek voor jou wordt! De badkamerhulpmiddelen van Trustcare uit het Mobio gamma zijn reeds verkrijgbaar bij een 300-tal verdelers in Nederland en België. Wil je de verschillende badkamerhulpmiddelen eerst in het echt bewonderen of wens je gewoon weg meer informatie over welke kruk nu het beste past in jouw badkamer? Neem gerust contact met ons op voor een adres van een verdeler bij jou in de buurt.

Vragen of meer informatie