Trive: de eerste dubbel plooibare rollator in het Mobio gamma

De Trive rollator is een lichtgewicht rollator van de Britse fabrikant Uplivin. Voor de ontwerpers en ingenieurs van Uplivin was het doel een betaalbare en stijlvolle rollator op de markt te brengen voor mensen die nood hebben aan een mobiliteitshulpmiddel. Met trots presenteert Uplivin dan ook deze rollator aan jullie voor. Ook zo enthousiast? Ontdek alles over de Trive rollator in het gamma van Mobio in deze blog! 

Wendbare en compacte rollator met een tijdloos Brits design 

De fabrikant Uplivin stelt de functionaliteit en het design van een rollator hoog in het vaandel. Met de Trive rollator moet je zeker niet inleveren op stijl en comfort om veilig op pad te gaan. Dankzij de tijdloze kleurencombinatie van groen en bruin, straalt de Trive rollator elegantie en functionaliteit uit. De Trive is een zeer compacte en wendbare rollator met een uniek tijdloos en Brits design. Dankzij de wendbare wielen wandel je zelfs eenvoudig doorheen de woonkamer of smalle straten. Een verfijnde en toch betaalbare rollator, dat is de Trive rollator waarmee je met trots buiten kan komen! 

Trive rollator

Een lichtgewicht rollator die dubbel plooibaar is

De Trive rollator bestaat uit een hoogwaardig, maar licht aluminium frame. Het frame is eigenlijk gemaakt uit hetzelfde materiaal als dat van auto’s uit het topsegment! Dit maakt de Trive een zeer lichte rollator van 6,5 kg die je overal gemakkelijk kan meenemen. De Trive rollator heeft tevens een uniek dubbelvouw mechanisme. Dit betekent dat je de rollator heel eenvoudig kan plooien, inklappen en weer terug open kan vouwen. Hierdoor is er slechts een beperkte energie en inspanning nodig. Doordat je de rollator zowel in de lengte als in de breedte kan plooien, heb je slechts het minimum aan opbergruimte nodig. Je kan trouwens de rollator beschermen tegen beschadigingen dankzij de reistas die standaard meegeleverd wordt. De Trive rollator verzekert je alleszins een aangename ervaring als je de rollator bijvoorbeeld mee wil nemen op het openbaar vervoer! 

Trive rollator

Oog voor detail en afwerking 

De Trive is een rollator is een elegante en stijlvolle rollator die iedereen in het oog zal springen. De handvaten van de Trive rollator zijn gemaakt van siliconenrubber. Hierdoor kan je de rollator gemakkelijk vast nemen zonder dat de handvaten uit je handen kunnen glijden. Een ander pluspunt is natuurlijk dat de handvaten enorm zacht zijn en geen koud gevoel kunnen geven. De zitting, de rugleuning en de boodschappentas die standaard meegeleverd worden met de Trive, zijn gemaakt van PU leder. PU leer is een synthetisch materiaal dat lichter, gladder en gemakkelijker te reinigen is dan echt leder. De boodschappentas die meegeleverd wordt, hangt aan de voorkant van de zitting, zodat je er tijdens het wandelen nooit tegen zult lopen. 

Trive dubbel plooibare rollator

Het totaalplaatje van een rollator 

Voor het eerst moet je je geen zorgen maken over het aanschaffen van extra accessoires bij de aankoop van je rollator! De Trive rollator wordt standaard geleverd met een lederen boodschappentas, een stokkenhouder, een rugleuning en een reistas. Dit maakt de Trive een all-inclusive rollator die je niet meer zou kunnen missen. De Trive rollator kan tot slot een maximum gebruikersgewicht aan van 125 kg. 

De Trive rollator nu ook beschikbaar in een grijze kleur!

Minder is soms meer wordt er wel gezegd. Is de groene Trive rollator niet echt jouw ding? Geen zorg, er is nu ook een Trive rollator beschikbaar in het grijs! De fabrikant Uplivin speelt met de grijze Trive rollator in op de sterke punten van deze veelzijdige, neutrale tint. Geraffineerd maar niet overdreven, de grijze Trive accentueert uw stijl zonder ervan af te leiden. De grijze Trive rollator is ideaal voor iemand die een mobiliteitshulpmiddel wil dat alleen de juiste hoeveelheid aandacht trekt.

Meer informatie over de Trive rollator? 

De Trive rollator van Uplivin is zeer elegante, wendbare en compacte rollator die alles heeft wat je zoekt. Wil je graag meer vrijheid in het dagelijks leven ervaren met een lichtgewicht rollator? Dan is de Trive rollator de ideale oplossing voor jou! De Trive rollator is reeds verkrijgbaar bij een 300-tal verdelers in Nederland en België. Wil je de rollator eerst in het echt bewonderen of wens je meer informatie over de bijhorende accessoires? Neem gerust contact met ons op voor een adres van een verdeler bij jou in de buurt.