Rollz Motion² Small: een kleinere rollator

De Rollz Motion is één van onze populairste modellen. Dat komt natuurlijk doordat dit ontwerp het beste van twee werelden combineert: een rolstoel en een rollator in één! In oktober is de Rollz Motion² uitgebracht: vier nieuwe uitvoeringen van dit geliefde hulpmiddel. Daarnaast is er een kleinere variant op de markt gebracht: de Rollz Motion² Small. We vertellen je graag alles over deze kleine rollator in dit artikel!

Rollz Motion² Small

Rollz Motion² Small

Het is belangrijk om een rollator te kiezen waarachter u mooi rechtop kunt lopen. Dit betekent dat de rollator niet te laag, maar ook zeker niet te hoog mag zijn. U moet immers voldoende kunnen steunen op uw rollator. Daarom heeft rollatorfabrikant Rollz een kleinere rollator ontwikkeld: de Rollz Motion² Small.

Kleine rollator

De Rollz Motion² Small beschikt over exact dezelfde eigenschappen als de Rollz Motion². Het enige verschil is de hoogte van de rollator. Waar de Rollz Motion² in te stellen is op een hoogte van 87 tot 102 centimeter, is de Rollz Motion² Small verstelbaar van 82 tot 95 centimeter. De Rollz Motion² Small is dus 5 centimeter lager in te stellen dan zijn grote broer. Handig als u niet zo lang bent!

Ideaal voor minder lange mensen

De Rollz Motion² is geschikt voor gebruikers van ongeveer 160 tot 190 centimeter. Bent u minder lang? Dan is de Rollz Motion² Small waarschijnlijk meer iets voor u. Deze rollator is namelijk geschikt voor mensen van circa 150 tot 185 centimeter.

Rollz Motion² Small

Rollz Motion² Small: rollator en rolstoel in één

De Rollz Motion² Small doet zeker niet onder voor zijn grote broer. De rollator is verder even stevig, breed en lang als de Rollz Motion². Bovendien is ook de Rollz Motion² Small is meerdere kleuren verkrijgbaar, namelijk in het stijlvolle matt black en kleurrijke island blue.

Voor welke Rollz Motion² kies jij? Probeer ze zelf bij een verdeler bij u in de buurt! Via het contactformulier op onze website kunt u eenvoudig een verzoek indienen voor de gegevens van de dichtstbijzijnde verdeler voor u.