De beste rollators van Mobio voor oneffen terrein

De wielen of banden van een rollator zijn misschien niet de eerste dingen waar je meteen op zou letten bij het aankopen van een rollator. Als je graag met je rollator in het bos gaat wandelen of in de stad over kasseien moet wandelen, is het sterk aangeraden om een rollator met luchtbanden te gebruiken. Een rollator met luchtbanden zorgt namelijk voor meer stabiliteit en vangt de schokken op die zich kunnen voordoen op oneffen terreinen. Wandel je graag in de buitenlucht, maar heb je toch de ondersteuning nodig van een rollator? In deze blog presenteren wij jou de vier rollators met luchtbanden die beschikbaar zijn in het Mobio gamma.

De Carbon Overland

De lichtste rollator ter wereld, bekend als de Carbon Ultralight, is nu ook beschikbaar met luchtbanden. De fabrikant ByAcre heeft het beste van twee werelden gecombineerd, namelijk een lichte rollator gemaakt van carbon met duurzame luchtbanden die alle terreinen aan kunnen! Met een totaalgewicht van 6,7 kg en zachte luchtbanden is de Carbon Overland een rollator die jou zeer comfortabel over oneffen terreinen laat wandelen. Dit zorgt ervoor dat je de rollator niet meer moet sleuren of soms zelfs moet dragen wanneer de weg te hobbelig of zanderig wordt. Een ander pluspunt is dat de ergonomische handvaten, die er tevens voor zorgen dat je meer rechtop wandelt, tot 95 cm hoogte ingesteld kunnen worden. De veelzijdige Carbon Overland is beschikbaar in de kleuren bruin en groen.

Carbon Overland rollator

De Rollz Motion Performance

Een rollator en rolstoel in één met nog eens luchtbanden, dat maakt de Rollz Motion Performance de Rollz Motion geschikt voor alle soorten terreinen! Je kan zonder zorgen op pad gaan in het bos met de Rollz Motion Performance, want als je graag even wilt rusten kan je de rollator gewoon snel en eenvoudig ombouwen tot een rolstoel. Dankzij de luchtbanden die voor een extra schokdemping zorgen, wandel je comfortabel en veilig over oneffen ondergronden. Hierdoor zullen ook mensen met gevoelige gewrichten terug buiten willen gaan wandelen. Andere pluspunten van de Rollz Motion Performance zijn tevens de zachte en ergonomische armleuningen en de wigvormige zitting die voor extra comfort tijdens jouw uitstap zorgen! De Rollz Motion Performance is beschikbaar in de opvallende en stijlvolle kleur ‘Jungle Green’.

Rollz Motion Performance

Een actieve en gezonde levensstijl dankzij een buitenrollator met luchtbanden

Wandelen met een van bovenstaande rollators met luchtbanden in de buitenlucht zorgt gegarandeerd voor een actieve en mobiele levensstijl. De Carbon Overland en Rollz Motion Performance zijn verkrijgbaar bij diverse verdelers in Nederland en België. Wens je een van de rollators met luchtbanden eerst in het echt te bewonderen of wens je meer informatie over de bijhorende accessoires? Neem gerust contact met ons op voor een adres van een verdeler bij jou in de buurt.