Let’s Shop en Rollz Flex: dé boodschappenrollators die shoppen leuk maken!

Iedereen doet wel graag zijn of haar eigen boodschappen, maar die zware tassen maken het niet altijd even gemakkelijk. Mobio biedt de oplossing om toch zelfstandig je inkopen te blijven doen met dank aan twee moderne boodschappenrollators. In deze blog lees je alles over de Let’s Shop rollator van de Zweedse fabrikant TrustCare en over de Rollz Flex rollator van de Nederlandse Fabrikant Rollz die voor extra comfort zullen zorgen bij de dagdagelijkse verplaatsingen.

Comfortabel winkelen met een lichtgewicht boodschappenrollator

De Let’s Shop rollator van de Zweedse fabrikant TrustCare is de ideale rollator voor mensen die graag in stijl gaan shoppen. De elegante Let’s Shop rollator is een lichtgewicht rollator van 6,9 kg met een grote verstevigde boodschappentas. Het grote voordeel van deze elegante en grote tas is dat de tas een uitneembare binnen tas heeft. Zo kan je bij het thuis komen gemakkelijk de boodschappen uitladen en moet je je niet meer voorover buigen. Een ander voordeel is dat de Let’s Shop rollator een extra klein vakje aan de voorzijde heeft om iets kleins in weg te steken, zoals je telefoon of portemonnee.  

Boodschappenrollators shoppen

Of je nu boodschappen doet bij de krantenwinkel om de hoek of graag naar de wekelijkse markt gaat, met de Let’s Shop rollator is alles mogelijk dankzij zijn vier wendbare wielen. Mocht je tussendoor graag even willen rusten, kan dit zonder zorgen op het zitje van de Let’s Shop rollator. De Let’s Shop rollator kan namelijk een maximum gebruikersgewicht dragen van 130 kg en beschikt over parkeerremmen die ervoor zorgen dat de rollator niet kan weg rollen. De Let’s Shop rollator bezit de juiste combinatie van elegantie en functionaliteit. Deze elementen vind je terug doordat de remkabels onzichtbaar zijn, de handgrepen eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn en de Let’s Shop rollator tot slot gemakkelijk plooibaar is.

De Rollz Flex boodschappenrollator in een nieuw jasje gestoken

Bij de Rollz Flex boodschappenrollator vind je veel eigenschappen terug die je ook bij de Let’s Shop rollator vindt. Denk maar aan de remkabels die in het frame zijn verwerkt, een grote tas om boodschappen te doen en een lichtgewicht rollator die gemakkelijk plooibaar is. Wat de Rollz Flex rollator zo bijzonder maakt, is dat de handgrepen twee functies bieden. De handgrepen bieden zowel ondersteuning en een houvast tijdens het wandelen, als rugleuning voor extra veiligheid tijdens het rusten op het zitje. Ja je leest het goed, je kan de handgrepen van de Rollz Flex zowel in hoogte als in richting aanpassen. Dit zorgt er dus voor dat je je alvast geen zorgen moet maken om het aanschaffen van een extra rugleuning voor je Rollz Flex boodschappenrollator.

De Rollz Flex rollators zijn in een nieuw jasje gestoken! De Rollz Flex booschappenrollator met klassieke remmen en een grijze waterdichte tas is beschikbaar in vier verschillende kleuren van kaders. Zo is er de Rollz Flex Pebble White, Black Matt, Jungle Green en Dark Purple. Zo is er voor elk wel wat wils en loopt u er altijd en overal stijlvol bij. De standaard Rollz Flex is in hoogte verstelbaar tussen 80 en 100 cm, mocht dit toch te hoog zijn, dan is er ook de Rollz Flex Small in het Mobio gamma die 10 cm lager is. Hierdoor is de Rollz Flex Small de ideale rollator voor mensen met een lichaamslengte tussen 140 en 160cm. Tot slot zijn de banden van de nieuwe Rollz Flex tot 30% zachter. Dit betekent dat de Rollz Flex boodschappenrollator meer trillingen en schokken zal opvangen tijdens jouw wandelingen op oneffen terreinen.

Stel jouw boodschappen doen niet meer langer uit!

Wil je ook nog het liefst je boodschappen zelf doen of zelfstandig door de winkelstraten wandelen? De boodschappenrollators uit het Mobio gamma bieden jou die oplossing! Zowel de Let’s Shop als de Rollz Flex zijn reeds verkrijgbaar bij een 300-tal verdelers in Nederland en België. Wil je de boodschappenrollators eerst in het echt bewonderen of wens je meer informatie over de bijhorende accessoires? Neem gerust contact met ons op voor een adres van een verdeler bij jou in de buurt.