Mobio schoenlepel

Twee-in-een schoenlepel met laarzenknecht

Eigenschappen

Schoenen eenvoudig aan- en uit

Hulp zonder bukken

Blijft rechtop staan

Elegante uitstraling

Siliconen afwerking maakt geen krassen

Downloads

Handige en unieke schoenlepel van Mobio

De Mobio Shoehelper is een handige schoenlepel voor het aan- en uitdoen van uw schoenen en/of laarzen. Een reguliere schoenlepel is vaak korter en heeft de vorm van een lepel. Deze schoenlepels bieden niet voor iedereen een oplossing. De Mobio Shoehelper is speciaal ontwikkeld voor mensen die hulp nodig hebben bij het aan- en uitdoen van schoenen, zonder te bukken. Dankzij het speelse ontwerp won de Mobio Shoehelper een prijs tijdens de Reddot Design Awards in 2017. 

Schoenlepel zonder bukken

De Mobio Shoehelper is een schoenlepel waarbij je eenvoudig schoenen aan- en uittrekt zonder dat je veel kracht moet zetten of moet bukken. De schoenlepel is namelijk langer dan een gebruikelijke schoenlepel en zo kan je er altijd gemakkelijk bij. De totale lengte van de Mobio Shoehelper is 75,5 centimeter. 

Hulp bij schoenen aantrekken en schoenen uittrekken

De Shoehelper van Mobio heeft twee functies. Het biedt hulp bij het aantrekken van schoenen en het biedt hulp bij het uittrekken van schoenen. Aan het ene uiteinde van de Mobio Shoehelper tref je een klassieke schoenlepel die je eenvoudig kan gebruiken voor het aantrekken van uw schoenen. Hierbij hoef je je niet te bukken, omdat zich een lange stok in het midden bevindt. Aan het andere uiteinde heeft de Shoehelper een handige laarzenknecht. Hier klem je eenvoudig jouw voet tussen, zodat je jouw voet er eenvoudig uitwipt, terwijl de schoen blijft staan. Dankzij de silicone afwerking beschadigt je jouw schoenen hiermee niet. 

Mobio Shoehelper shoppen bij een verdeler

Kan je de Mobio Shoehelper goed gebruiken? De Shoehelper is te koop in tal van zorgwinkels. Neem contact met ons op voor een verdeler bij jou in de buurt. 

Specificaties

Breedte 17 cm
Hoogte 75,5 cm
Gewicht 330 gr
Artikelnummer blauw AA25

Referenties

Dit is wat klanten zeggen over onze producten

Vragen of meer informatie?

Stuur een bericht of chat met ons!