Let’s Move

Lichte en elegante rollator

Eigenschappen

Zeer licht 5,4 kg

Goed wendbaar

Eenvoudig inklapbaar

Inclusief elegante, afneembare tas

Waterafstotende zitting

Comfortabele handgrepen

Let’s Move: de ideale allround rollator

De Let’s Move is een rollator van het Zweedse merk Trustcare. De Let’s move is een rollator voor zowel binnen- als buitengebruik. Maar naast de handige functionaliteiten is de Let’s move ook erg elegant en strak afgewerkt. De Let’s Move is dus een echte allround rollator! 

Sterke en lichtgewicht rollator

Op vlak van specificaties scoort de Let’s Move ruim boven gemiddeld. De rollator is gemaakt van zeer licht aluminium. Hierdoor weegt de rollator slechts 5,4 kilogram en spreken we van een lichtgewicht rollator. Daarnaast is de Let’s move zeer wendbaar dankzij de kogellagers in de voorvorken. Tot slot is de allround rollator zeer makkelijk plooibaar met slechts één handbeweging. Met de Let’s Move van Trustcare heb je dus een goede en handige rollator in handen. 

Elegante rollator voor binnen en buiten

De Let’s move wordt standaard geleverd met een elegante tas voor op de rollator. Naast de elegante tas is de Let’s Move zelf ook een echte eyecatcher. Dankzij het strakke design dat verkrijgbaar is in twee kleuren, is de Let’s Move een graag geziene en populaire rollator. 

Rollator van Trustcare

De Let’s Move is een rollator van het gekende merk Trustcare. Deze Zweedse rollatorfabrikant legt veel nadruk op de afwerking en heeft oog voor details. Van de Let’s Shop tot de Let’s Fly rollator zijn deze kenmerken goed terug te vinden. Met een Rollator van Trustcare ben je dus verzekerd van een kwalitatief goede rollator met een modern design. 

Trustcare Let’s Move Rollator kopen

Ben je geïnteresseerd in de Let’s Move van Trustcare? Wij nodigen jou van harte uit om de Let’s move te gaan bezichtigen in één van de vele zorgwinkels die met ons samenwerken. Neem contact met ons op om voor een verdeler in jouw buurt. Liever direct meer informatie? Download hier de technishe fiche van de Let’s Move.

 

 

 

 

 

 

 

Specificaties

Gewicht 5,4 kg
Lengte 65 cm
Breedte 58 cm
Hoogte handgrepen 78 - 93 cm
Afmetingen zitting 38 x 17,5 cm
Zithoogte 60 cm
Zitdiepte 16,5 cm
Max. gebruikersgewicht 130 kg
Artikelnummer zwart TCLMO201
Wieldiameter 20 cm

Referenties

Dit is wat klanten zeggen over onze producten

Vragen of meer informatie?

Stuur een bericht of chat met ons!