Ara-C looprek

Gemakkelijk en veilig bewegen binnenshuis

Eigenschappen

Voor gemakkelijk en veilig bewegen binnenshuis

Ultra licht

Stabiel

Biedt goede ondersteuning

Eenvoudig af te remmen

Beter alternatief voor standaard looprek met twee wielen

Het Ara-C looprek van Forta is ideaal voor personen die een veilig, smal en ultra licht looprek zoeken voor binnen. Het looprek is voorzien van twee vaste voorwielen voor een goede ondersteuning. Achteraan het looprek bevinden zich kleine wielen die het mogelijk maken om over tapijtranden en kleine deurdrempels te stappen.

Eenvoudig remmen met het Ara-C looprek

wheel ara rollatorAls u druk uitoefent op de handgrepen steunt het looprek op twee vaste steunen. Op deze manier komt het looprek automatisch tot stilstand. Zo vermijdt u dat het looprek ongewild naar voren wegrolt. Gebruikers die moeite hebben om de remmen van een gewone rollator te bedienen, vinden in dit looprek een veilige mobiliteitsoplossing.

Het beste van twee werelden

Dit Forta looprek combineert de stabiliteit en veiligheid van een standaard looprek met twee wielen met de voordelen van een looprek met vier wielen. Het voordeel van een standaard looprek is dat hij vanzelf stilstaat als men op de handgrepen steunt. Het voordeel van de twee kleine wielen aan de achterzijde van het Ara-C looprek, is dat u makkelijker over kleine drempels heen kan stappen. Zo loopt u niet het risico om te blijven hangen met de achtersteunen van het looprek.

Specificaties

Gewicht 3,34 kg
Hoogte 85 - 96 cm
Lengte 62 cm
Breedte 57 cm
Breedte van de zitting 40 cm
Hoogte van de zitting 53 cm
Diepte van de zitting 26 cm
Max. gebruikersgewicht 130 kg
EAN Code 8436533436665
Artikelnummer FORTACPLUSBLACK

Referenties

Dit is wat klanten zeggen over onze producten

Vragen of meer informatie?

Stuur een bericht of chat met ons!