Dit is de nieuwe Lett900 boodschappenrollator van Carlett - Mobio
fr nl
lett900 boodschappenrollator op straat

Eenvoudig boodschappen doen met de Lett900 boodschappenrollator


Iedereen houdt van winkelen op zijn tijd. Het probleem is dat u vaak niet alle zware tassen zelf kunt meedragen. Gelukkig zijn er speciale boodschappentrolleys op de markt die deze last wegnemen. Een boodschappentrolley biedt echter geen extra steun tijdens het wandelen. Daar heeft de Spaanse fabrikant CARLETT gelukkig iets op bedacht. Naast de Lett800 komen zij nu ook met de Lett900 boodschappenrollator. Wij vertellen u graag meer over deze grote broer van de Lett800!

lett900

Winkelen en boodschappen doen met de Lett900

Met de Lett900 van CARLETT is boodschappen doen kinderspel. U ervaart namelijk alle gemakken en steun van een rollator met het bijkomende voordeel van een boodschappentrolley. De Lett900 kan tot wel 15 kg aan boodschappen meedragen. Hierdoor zijn ook lange winkelstraten geen probleem meer met de deze boodschappenrollator.

lett900 boodschappenrollator

Kleinere objecten die u regelmatig nodig hebt gedurende dag, kunt u gemakkelijk pakken zonder onderin uw trolleytas te hoeven zoeken. Onder het handvat is namelijk een extra mandje bevestigd. Dit is erg handig om bijvoorbeeld uw zonnebril of portefeuille in te bewaren. Daarnaast is het meenemen van een paraplu geen enkel probleem door de parapluhouder met bijbehorende riem.

Boodschappenrollator voor lange afstanden

Naast het feit dat de Lett900 u helpt met het dragen van zware boodschappen, biedt de boodschappenrollator alle gemakken tijdens een dagje uit. De Lett900 is voorzien van een zitje waarop u te allen tijde kunt gaan zitten om even te rusten. Ook beschikt de boodschappenrollator over een parkeerrem, zodat de rollator niet beweegt terwijl u zit. Dit is niet alleen heel handig, maar dit maakt de Lett900 ook extra veilig in gebruik.

Compacte boodschappenrollator met de nieuwste technieken

De Lett900 boodschappenrollator is net wat groter dan de Lett800. De Lett900 is de vernieuwde versie van haar voorganger en is daardoor van nog meer gemakken voorzien.

De rollator is eenvoudig aan te passen aan uw wensen. U kunt de handvaten namelijk op hoogte verstellen, zodat u maximale steun ervaart van de rollator. Daarnaast zijn de handremmen verbeterd ten opzichte van de Lett800. Door een dubbel remsysteem kunt u de wielen per zijde blokkeren en belast u uw handen minder tijdens het remmen.

lett900 boodschappenrollator

De wielen zijn gemaakt van EVA. Dit zorgt ervoor dat de wielen erg stil zijn, zelfs wanneer het oppervlak ruw is. Daarnaast kunt u zelf bepalen of u de wielen wilt vastzetten tot een beperkte draai van 90 graden of een volledige draai van 360 graden.

Een compacte lichtgewicht rollator

De Lett900 mag dan iets groter zijn dan de Lett800: deze boodschappenrollator blijft een lichtgewicht rollator. Daarnaast kunt u hem gemakkelijk inklappen en opbergen wanneer u even geen gebruik maakt van de rollator. Hiervoor hoeft u enkel het zitkussen omhoog te trekken.

Lett900 boodschappenrollator

Ervaar zelf alle gemakken van de Lett900 boodschappenrollator

Bent u benieuwd naar alle voordelen van de Lett900 boodschappenrollator? Laat u inspireren bij een erkende bandagist en test de Lett900 zelf. Neem contact met ons op voor een verdeler bij u in de buurt.