Neem zuurstofflessen eenvoudig mee met de Rollz Flex rollator

 

De Rollz Flex rollator biedt een innovatieve oplossing voor mensen die afhankelijk zijn van zuurstoftherapie onderweg. Deze rollator is ontworpen om maximaal drie zware ‘highflow’ zuurstofapparaten te kunnen meedragen, wat de mobiliteit van de gebruikers aanzienlijk vergroot. De Rollz Flex maakt het mogelijk om alle benodigde apparatuur discreet en veilig mee te nemen, waardoor het dagelijks leven gemakkelijker wordt.

Voor mensen die continu zuurstof nodig hebben, is het vinden van een rollator die geschikt is voor het dragen van zware zuurstofapparaten van groot belang. De Rollz Flex is een lichtgewicht rollator van slechts 7,4 kg, maar heeft een laadvermogen van maar liefst 20 kg. Dit maakt het niet alleen ideaal voor het vervoeren van zuurstofapparaten, maar ook voor dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen.

De Rollz Flex biedt niet alleen praktische voordelen, maar ook comfort en gemak voor gebruikers met een hoge zuurstofbehoefte. Met deze innovatieve rollator kunnen mensen met een medische behoefte aan zuurstoftherapie een actiever en mobieler leven leiden, zonder concessies te doen aan veiligheid en comfort.

Ben jij helemaal overtuigd van deze rollator? Stuur ons dan zeker een bericht via de contactpagina en dan sturen wij jou naar de dichtstbijzijnde verdeler. We wensen je er alvast heel veel plezier mee!