Scandinavian Butler: een rollator als butler

Kent u de Scandinavian Butler al? Deze rollator voor binnen ziet er niet alleen knap uit, maar doet zijn naam ook nog eens eer aan. De Scandinavian Butler assisteert u namelijk net als een echte butler in en om uw woning. Benieuwd hoe hij dat precies doet? U leest alles over deze rollator in dit artikel!

Scandinavian Butler
Wij vertellen u graag meer over de Scandinavian Butler!

Een butler – pardon – rollator voor binnen

De Scandinavian Butler heeft zijn naam niet voor niets gekregen. Het voelt met deze rollator namelijk net alsof u echt een butler in huis hebt. Een butler die u helpt met zitten, staan en bewegen in en om uw huis. U kunt de Scandinavian Butler zelfs uitbreiden met een mandje en een dienblad. Zo kan uw butler zelfs uw koffie, boek of andere benodigdheden voor u meedragen. Wie wil dat nou niet?

Scandinavian Butler
De Scandinavian Butler is uit te breiden met een mandje en dienblad

Rollator met Scandinavisch design

Ook het eerste deel van de naam van deze rollator is erg toepasselijk. De Scandinavian Butler wordt namelijk in het hart van Scandinavië ontworpen en gemaakt: in Denemarken.

Stijlvolle designrollator

En dat is te zien. De rollator past met zijn moderne en cleane ontwerp in ieder interieur. Hierdoor staat de rollator niet in de weg, maar smelt hij samen met de rest van uw inrichting. De Scandinavian Butler is verkrijgbaar in verschillende matte kleuren, die allemaal even stijlvol en totaal niet schreeuwerig zijn. Het handvat is bedekt met nepleer. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook nog eens voor een zachte grip.

scandinavian butler
De Scandinavian Butler is verkrijgbaar in verschillende matte kleuren, waaronder stijlvol rood

Slim ontworpen rollator

Het Scandinavische design van deze rollator is niet alleen mooi, maar ook nog eens uiterst praktisch. Door de vorm van het frame kunt u namelijk tussen het frame in gaan staan. Dit zorgt ervoor dat u de juiste houding aanneemt, terwijl u optimaal profiteert van de stabiliteit die de rollator u biedt.

Bovendien kunt u met deze rollator overal goed bij. Zo kunt u bijvoorbeeld dichtbij een tafel of aanrecht komen zonder dat uw rollator in de weg zit.

Scandinavian Butler
De Scandinavian Butler is zo ontworpen dat hij u perfect ondersteunt

Scandinavian Butler kopen

De Scandinavian Butler is een mooie toevoeging aan het uitgebreide rollator gamma van Mobio. Met het Scandinavische ontwerp en ergonomische design behoort deze binnenrollator tot een van de beste rollators op de markt. Ervaar het zelf bij een bandagist bij u in de buurt. Neem contact met ons op voor het adres van een bandagist in uw regio die de Scandinavian Butler verkoopt. Op onze site vindt u nog meer informatie over de eigenschappen van de Scandinavian Butler.

scandinavian butler
Met het Scandinavische ontwerp en ergonomische design behoort deze binnenrollator tot een van de beste rollators op de markt