Nip-glide rollator: van hulpmiddel naar accessoire

Met eigenlijk iedere rollator uit het Mobio gamma, willen we laten zien dat rollators er helemaal niet uit hoeven te zien als medische hulpmiddelen. Daarom zijn wij ook distributeur van ergonomische designrollators. Sinds kort vindt u weer een nieuwe designrollator in ons gamma: de Nip-glide rollator. Een rollator die de transitie van de rollators als hulpmiddel naar accessoire nog meer kracht bij zet. U leest alles over deze nieuwe rollator in dit artikel!

Nip-glide rollator: innovatief en stijlvol

De Nip-glide rollator is zeer innovatief door zijn compacte design. Met zijn 7 kilo, behoort hij tot de lichtgewicht rollators. Hierdoor is de rollator makkelijk te hanteren, manouvreren, op te tillen, goed wendbaar en ideaal voor op ries.

De rollator kan ook eenvoudig worden ingeklapt wanneer u hem wilt opbergen. Verwijder een eventuele tas van de zitting, duw de handvatten naar beneden en klap de rugleuning van de zitting naar voren. Vervolgens trekt u de rollator vanaf de achterkant van de zitting omhoog, zodat een plat pakketje ontstaat. Zo kunt u uw rollator eenvoudig meenemen in de wagen of in het vliegtuig bijvoorbeeld.

Bent u met uw rollator op pad en wilt u even rusten? Dat kan op de zitting mét rugleuning . Zo kunt u nóg comfortabeler rusten op uw rollator.

Benieuwd naar de de Nip-Glide rollator in de praktijk? Bekijk dan onderstaande video!

Zeg nu zelf: de dame in de video ziet er toch zeer stijlvol uit met haar rode rollator? Heeft u liever een zwarte rollator? Ook dat is mogelijk! De Nip-Glide is zowel in het zwart als in het rood verkrijgbaar.

Unieke rollator met omgekeerd remsysteem

Het meest bijzondere aan deze rollator is misschien wel het omgekeerde remsysteem. Dit houdt in dat de Nip-Glide automatisch op de rem staat wanneer u hem niet aanraakt. Wilt u ermee gaan lopen? Dan hoeft u de handvatten enkel licht naar binnen te duwen.

Bent u nieuwsgierig hoe dat precies in zijn werk gaat? In onderstaande video wordt het uitgelegd (in het Engels). Daarnaast ziet u precies hoe u de Nip-Glide rollator geleverd krijgt en wat de mogelijkheden van deze rollator zijn. Zo weet u precies wat u kunt verwachten wanneer u voor deze rollator kiest.

Wilt u de Nip-Glide rollator zelf eens proberen? Neem dan contact met ons op voor de contactgegevens van een erkende verdeler bij u in de buurt!