Nieuwe toevoeging aan het Mobio gamma: Let’s Fly!

Er is een nieuwe ergonomische design rollator toegevoegd aan het Mobio gamma: de Let’s Fly rollator van het Zweedse merk TrustCare. De rollator voldoet aan alle eisen die Mobio aan haar producten stelt: hij ziet er mooi uit en is zeer functioneel door het ergonomische ontwerp. Om nog beter in uw specifieke wensen te kunnen voorzien, is de rollator uit te breiden met diverse accessoires en verkrijgbaar in verschillende kleuren. We zetten de belangrijkste voordelen van deze rollator graag voor u op een rij.

Prijswinnende design rollator

Zweden staan bekend om hun innovatieve, functionele Zweedse design. Dit zie je direct terug in het mooie ontwerp van de rollator. Het design wordt zelfs zo goed ontvangen, dat het bij een grote tentoonstelling in Duitsland een prijs heeft gekregen voor het mooiste ontwerp van de gehele tentoonstelling! Om de rollator nog beter op uw persoonlijkheid aan te laten sluiten, is hij in vier kleuren verkrijgbaar. Kies voor een opvallende rode, moderne grijze, strakke witte of chique champagnekleurige rollator.

Nieuw Let's Fly Rollator TrustCare Mobio gamma

De Let’s Fly rollator is verkrijgbaar in vier kleuren, waaronder deze chique champagnekleur

Functioneel ontwerp

Het functionele ontwerp van de Let’s Fly rollator is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Door de grote voorwielen en ingebouwde vering in de achterwielen, kan comfortabel over oneffen terrein gestapt worden. Het frame van de rollator is gemaakt van aluminium, waardoor het gewicht van de rollator erg light is. Hierdoor kunt u de rollator gemakkelijk mee op reis nemen. Om de rollator eenvoudig mee te kunnen nemen, is er gebruik gemaakt van een X-frame. Trek het zitje van de rollator aan het gat in de zitting omhoog om het X-vormige frame in te laten klappen. Zo is de rollator een stuk compacter, zodat hij makkelijker in de wagen past.

Nieuw Let's Fly Rollator TrustCare Mobio gamma

Door het X-vormige frame is de rollator eenvoudig in te klappen voor op reis

TrustCare rollators in het Mobio gamma

De ergonomische design rollator van TrustCare passen perfect in het Mobio gamma. Naast de nieuwe Let’s Fly rollator, beschikten wij al over de Let’s Go Out en Let’s Go Indoor rollator. De Let’s Go Indoor rollator is door haar kleine wielen en het dienblad in het midden de ideale binnenrollator. De Let’s Go Out rollator is met haar grote wielen juist perfect voor buiten, maar kan ook binnenshuis worden gebruikt. Hij heeft namelijk (net als de Let’s Fly) geen uitstekende delen of kabels aan de buitenkant van de rollator zitten waar u binnen achter kunt blijven hangen. Het verschil tussen de Let’s Go Out en de Let’s Fly zit ‘m in de details. De Let’s Fly heeft:

  • Een gechromeerd aluminium X-vormig frame
  • Soepele remmen
  • Eén geprofileerd frame links en rechts
  • Een eenvoudig kliksysteem om de handvathoogte te verstellen

Mobio rollators

Bent u geïnteresseerd in de Let’s Fly rollator? Klik dan hier voor meer informatie. Naast de Let’s Fly heeft Mobio nog veel meer ergonomische design rollators in haar productgamma. U kunt ons gamma bekijken bij meer dan 250 verdelers in heel België. Benieuwd naar de dichtstbijzijnde verdeler voor u? Neem dan contact met ons op.