Nieuw model rollator: de Rollz Flex 2!

De Nederlandse fabrikant Rollz maakt zeer mooie ergonomische rollators. Gebruikers die vaak wensen te remmen hadden echter moeite met de zogenaamde ‘flipremmen’ op de Rollz Flex. Om aan de wensen van deze gebruikers tegemoet te komen, heeft Rollz de Rollz Flex 2 ontwikkeld. In dit artikel leest u alles over deze nieuwe rollator.

Flipremmen Rollz Flex

De oorspronkelijke Rollz Flex rollator beschikt over zogenaamde ‘flipremmen’. Deze lichtgekleurde remmen kunt u met uw vinger “omflippen” om de rollator op de rem te zetten. De flipremmen op de Rollz Flex 1 zijn niet zo groot. Hierdoor vallen ze minder op, wat voor een strakke uitstraling zorgt. Deze remmen zijn prima wanneer u niet zo vaak remt tijdens het stappen, maar wanneer u vaker wilt remmen zijn ze niet ideaal. Daar heeft Rollz nu iets aan gedaan.

De Rollz Flex 2 met grote remmen

Rollz heeft de Rollz Flex 2 op de markt gebracht. Dit is exact dezelfde rollator als de Rollz Flex 1, maar dan met grote remmen. Deze handremmen vind je op meerdere rollators terug en zijn zeer gemakkelijk te bedienen door erin te knijpen. Wanneer u vaker remt tijdens het stappen, remt u met de handremmen makkelijker dan met de flipremmen.

Handremmen Rollz Flex 2
De Rollz Flex 2 is voorzien van handremmen

Nieuw: de Rollz Flex stokhouder!

Het is duidelijk dat ze bij Rollz niet hebben stilgezeten deze zomer. Naast de Rollz Flex 2 heeft Rollz ook de Rollz Flex stokhouder gelanceerd. De stokhouder is eenvoudig op de Rollz Flex 1 en Rollz Flex 2 te monteren. Zo kunt u gemakkelijk uw wandelstok meenemen wanneer u met uw Rollz Flex rollator op pad gaat.

Stokhouder Rollz Flex
De Rollz Flex stokhouder kan op iedere Rollz Flex rollator worden gemonteerd

Rollz Flex: de shopper rollator

De Rollz Flex rollator van Rollz staat ook wel bekend als de shopper rollator. Met de grote shopper voorop de rollator kunt u al uw spullen veilig meenemen wanneer u met de rollator op pad gaat. U kunt de kleur van de shopper zelf uitkiezen: gaat u voor stijlvol grijs of opvallend purper? Daarnaast kunt u nu ook uw eigen remsysteem uitkiezen en is de rollator geschikt voor mensen die tevens een wandelstok gebruiken. Zo is de Rollz Flex rollator helemaal naar uw eigen wensen samen te stellen. Benieuwd naar uw ideale versie van de Rollz Flex rollator? Neem dan contact met ons op voor een verdeler bij u in de buurt!

Rollz Flex 2 purper grijs
De Rollz Flex rollator is verkrijgbaar in purper en grijs