Mobioshopper: de boodschappentrolley met zitting

Het doel van Mobio is om mobiliteitsoplossingen te bieden die het beste passen bij uw wensen en behoeften. Door onze jarenlange ervaring als onafhankelijk importeur beschikken wij over de juiste kennis over vraag en aanbod. Door deze kennis is er iets heel moois ontstaan: de Mobioshopper. Deze boodschappentrolley is zowel praktisch als elegant. Wij vertellen u er graag meer over!

Praktisch en elegant in één

Veel mensen zijn op zoek naar een geschikte boodschappentrolley voor de dagelijkse boodschappen. Deze shoppingtrolleys zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De ene fabrikant richt zich op praktische eigenschappen en de andere richt zich vooral op het design. Maar het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Daarom is de Mobioshopper ontworpen. Deze boodschappentrolley biedt steun, staat stabiel, is licht van gewicht en heeft daarnaast een afneembare en waterdichte tas. Deze elegante tas is verkrijgbaar in de kleuren geel, blauw, zwart en roze. Hierdoor ervaart u de meest praktische functionaliteiten én hebt u ook nog eens een mooie boodschappentrolley.

Boodschappentrolley met zitting

Het nadeel van veel boodschappentrolleys is dat u er niet op kunt rusten. Vooral bij dagjes uit waarbij u van plan bent om te shoppen, is dat erg vervelend. De Mobioshopper heeft daarom een speciaal handvat die u in twee posities kunt zetten. Door het handvat 90 graden te draaien, tovert u het handvat direct om in een zitting. Ideaal als u even wilt rusten tijdens het shoppen. Dankzij de stabiele steunen met rubberen doppen blijft de Mobioshopper altijd op haar plaats staan en kan de boodschappentrolley niet wegrollen. Door de zitting van de Mobioshopper ervaart u de voordelen van een rollator, maar dan in een moderne trolley.

Praktische eigenschappen van de Mobioshopper

De Mobioshopper is uw beste vriend tijdens een dagje uit of tijdens uw dagelijkse boodschappen. Naast het grote voordeel van de zitting, heeft de Mobioshopper nog een aantal functionaliteiten die goed van pas komen tijdens het shoppen. Zo heeft de Mobioshopper een afneembare tas die u kunt wassen of vervangen indien nodig. Dankzij de grote opening kunt u gemakkelijk uw boodschappen in en uit de boodschappentrolley halen.

Het laadvermogen van de tas is maar liefst 30 KG. Dit staat ongeveer gelijk aan het volume in liters. De Boodschappentrolley weegt slechts 2,5 KG en is 40,5 cm breed. Hierdoor maneuvreert u zich zelfs door de kleinste winkelpaden. Ondanks het lichte gewicht heeft het zitgedeelte een maximaal draaggewicht van 110 KG. Hierdoor is de Mobioshopper een lichte, maar krachtige boodschappentrolley die voor bijna iedereen geschikt is.

Mobioshopper

Wilt u meer weten over de functionaliteiten en specificaties van de Mobioshopper of wilt u deze boodschappentrolley graag in het echt zien? Naam dan contact met ons op voor een verdeler bij u in de buurt!