Lett800: de boodschappentrolley rollator

Gaat u graag winkelen, maar ziet u altijd op tegen het dragen van zware tassen? Een boodschappentrolley is een goed alternatief, maar biedt natuurlijk geen steun tijdens het wandelen. Daar heeft CARLETT iets op bedacht: zij hebben de Lett800 boodschappentrolley rollator ontwikkeld. Wij vertellen u graag alles over deze bijzondere rollator in dit artikel. In onderstaande video krijgt u al een goede indruk van de eigenschappen van de Lett800!

Gaat de video een beetje te snel? We lichten de eigenschappen van de Lett800 graag verder aan u toe!

Winkelen met de Lett800

Met de Lett800 winkelt u zoals u waarschijnlijk al lang niet meer gewinkeld hebt: veel soepeler en met minder moeite. Alleen al de gedachte dat u uw zware aankopen niet zelf hoeft te dragen, is natuurlijk ontzettend prettig!

Nooit meer zelf uw boodschappen dragen

De Lett800 beschikt over een losse tas met een inhoud van maar liefst 29 liter voor al uw boodschappen. Zo kunt u uw aankopen eenvoudig allemaal tegelijk in de trolley plaatsen en er weer uit halen. De boodschappentrolley kan wel 15 kg aan boodschappen meedragen. Dat is veel meer dan u zelf comfortabel kunt meenemen.

Stevige, stabiele rollator mét zitje

Het mooiste aan het winkelen met de Lett800, is de gedachte dat u kunt gaan zitten wanneer u maar wilt. De rollator is namelijk voorzien van een zitje waar u altijd op kunt rusten. Om te voorkomen dat de rollator beweegt als u zit, beschikt hij over speciale parkeerremmen. De parkeerrem is een extra rem om de rollator volledig stil te laten staan. Er is geen enkel vergelijkbaar product dat over zowel een handrem als een parkeerrem beschikt. Mede hierdoor is de Lett800 een hele veilige rollator en boodschappentrolley.

Lett800 rem en parkeerrem

Alle eigenschappen van een rollator in een trolley

De Lett800 is eenvoudig aan te passen naar uw behoeften. Zo kunt u de handgrepen zelf op de ideale hoogte instellen, zodat u er rechtop mee kunt lopen. Ook kunt u kiezen hoe u de wielen van de rollator afstelt: wilt u dat ze stil staan, 90 graden heen en weer kunnen bewegen of 360 graden kunnen draaien? Bovendien zijn de wielen van de rollator erg stil, door het speciale EVA materiaal waarvan ze zijn gemaakt.

Een compacte lichtgewicht rollator

Het voordeel van de Lett800 is dat het een zeer compacte rollator en trolley is. Hij is slechts 49 centimeter breed en is eenvoudig in te klappen. Ingeklapt is de rollator slechts 27 centimeter diep, zodat hij makkelijk opgeborgen kan worden. Bovendien weegt de rollator maar 5,2 kg door het aluminium frame. Een echte lichtgewicht rollator dus!

Ervaar het gemak van de Lett800 boodschappentrolley zelf!

Bent u benieuwd naar het gemak van de Lett800 boodschappentrolley rollator? Ga dan langs bij een erkende bandagist om hem zelf te testen! Neem contact met ons op voor de adresgegevens van een verdeler bij u in de buurt.