Let’s Move: stijlvolle lichtgewicht rollator voor binnen en buiten

De Zweedse fabrikant Trustcare ontwerpt al meer dan 15 jaar ergonomische rollators die er goed uitzien. Naast de reeds bekende rollators Let’s Go Out en Let’s Fly, voegt de fabrikant Trustcare een nieuwe functionele en elegante rollator toe aan het gamma, namelijk de Let’s Move. De Let’s Move is een elegante en tevens zeer lichte rollator die jou kan helpen bij de dagelijkse verplaatsingen zowel binnen-en buitenshuis. Wij vertellen jou graag meer over de Let’s Move rollator uit het gamma van Mobio! 

De multifunctionele rollator

De Zweedse rollatorfabrikant Trustcare heeft steeds oog voor detail en afwerking. Deze kenmerken vind je dan ook direct terug in de reeds gekende rollators Let’s Fly en Let’s Go Out. Trustcare breidt nu graag het gamma uit met de Let’s Move rollator.

De Let’s Move is een zeer innovatieve en functionele rollator. Dankzij het aluminium frame weegt de rollator slechts 5,4 kg. Door het zitje in één handbeweging omhoog te trekken, is de Let’s Move gemakkelijk plooibaar. Het lichtgewicht van de Let’s Move zorgt er dus voor dat je de rollator gemakkelijk kan optillen, opbergen en overal kan meenemen. De Let’s Move heeft ofwel een grijs ofwel een zwart frame. Dit maakt de Let’s Move een elegante rollator met een strak design die iedereen in het oog zal springen! 

Ergonomisch design 

Naast het elegante design van de Let’s Move heeft deze rollator nog tal van andere voordelen. Zo zijn de remkabels helemaal geïntegreerd in het frame, waardoor de kabels totaal niet zichtbaar zijn en je daardoor ook niet de kans creëert om ergens achter te blijven hangen. Door het functionele ontwerp is de Let’s Move een rollator die zowel binnen-en buitenshuis gebruikt kan worden. De Let’s Move heeft stabiele voor-en achterwielen dankzij de dubbele vork aan de wielen. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk met de rollator kan wandelen en hij ook nog eens enorm wendbaar is. De rubberen handgrepen zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar. Hierdoor kan je de rollator snel en met gemak aanpassen aan de meest comfortabele wandelhoogte. Tot slot is de Let’s Move gemakkelijk en snel te plooien dankzij het X-frame. Eens de rollator geplooid is, blijft de Let’s Move gewoon rechtstaan en neemt hij bijna geen plaats in! 

Praktische accessoires voor de Let’s Move 

De Let’s Move heeft een waterafstotend zitje om op te rusten. Als je tijdens een wandeling of het shoppen even wilt uitrusten, is dat helemaal geen probleem! De parkeerremmen op de Let’s Move zorgen er tevens voor dat de rollator op zijn plek blijft staan. Er zijn nog verschillende praktische accessoires die je kan toevoegen aan de Let’s Move rollator voor extra comfort. Denk maar aan een rugleuning voor extra steun tijdens het zitten, een dienblad om bijvoorbeeld een kop koffie op te zetten, een lampje voor als het donker is of een handige reistas om de rollator mee te nemen op vakantie. Een elegante en afneembare tas vooraan de rollator is reeds inbegrepen in de prijs! 

De Zweedse rollatorfabrikant Trustcare

De rollators van Trustcare passen perfect in het gamma van Mobio. Dit topmerk blinkt uit in gebruiksgemak, design en zijn lichtgewicht rollators. Dat is een van de redenen waarom Mobio deze ergonomische hulpmiddelen aanbiedt. Ergonomie en design staan zowel bij Trustcare als bij Mobio centraal. De volgende reeds uitgebrachte rollators van het merk Trustcare vind je al terug in het Mobio gamma:

De Let’s Move is volgens de fabrikant zelfs één van de lichtste aluminium rollators in de wereld. Een uniek plaatje in het gamma dus! 

Benieuwd naar de Let’s Move? 

Wil je graag een actieve levensstijl behouden en in stijl op pad gaan met een ultralichte rollator? Dan is de Let’s Move echt iets voor jou! De Let’s Move is reeds verkrijgbaar bij diverse verdelers in Nederland en België. Wil je de rollator eerst in het echt bewonderen of wens je meer informatie over de bijhorende accessoires? Neem gerust contact met ons op voor een adres van een verdeler bij jou in de buurt.