Let’s Fly: de prijswinnende ergonomische design rollator

Bent u op zoek naar een rollator die stevig is en er ook nog eens goed uitziet? Dan is de Let’s Fly rollator van het Zweedse merk TrustCare wellicht iets voor u. De Let’s Fly heeft eigenlijk alles wat je je kunt wensen: licht van gewicht, een frame van sterk aluminium, ergonomische grip en steun en een prachtig design. Wij vertellen je graag meer over deze prijswinnende ergonomische design rollator.

Design rollator

Zweden staat bekend om haar innovatieve, functionele en strakke design. Dit zie je direct terug aan de Let’s Fly rollator. Het design is bij de lancering zelfs zo goed ontvangen, dat het bij een grote tentoonstelling in Duitsland een prijs heeft gekregen voor het mooiste ontwerp!

De rollator bestaat voor het grootste deel uit een sterk aluminium frame. Dit geeft de Let’s Fly haar strakke look. Dit frame is verkrijgbaar in de kleuren wit, rood, beige en grafiet (grijs). Hierdoor is er altijd een Let’s Fly die bij u past. Tot slot zijn de remkabels netjes weggewerkt, waardoor u ze niet zichtbaar zijn en u nergens achter blijft haken. De Let’s Fly is echt een lust voor het oog.

Let's fly rollator kleuren

Ergonomisch ontwerp

Naast het uiterlijk van de Let’s Fly biedt deze rollator ook een hoop praktische voordelen. Door het functionele ontwerp is de Let’s Fly rollator ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Stapt u vaak over oneffen terrein? Dankzij de grote voorwielen en ingebouwde schokdempers in de achterwielen is dit geen probleem. De handvaten zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar met een klemmetje, zodat u altijd comfortabel stapt. Het frame van de rollator is gemaakt van aluminium, waardoor het gewicht van de rollator erg licht is. Daarnaast kunt u de rollator gemakkelijk plooien dankzij het X-frame. Geplooid is de rollator slechts 20 centimeter breed. Hierdoor kunt u de rollator gemakkelijk mee op reis nemen. Met de Let’s Fly reist u dus altijd eerste klas!

Let's fly rollator plooibaar

Zweeds design van TrustCare

Mobio hecht veel waarde aan zowel ergonomie als het uiterlijk van de rollators. Vandaar dat het Zweedse merk TrustCare perfect past in het gamma van Mobio. Naast de Let’s Fly rollator hebben wij de volgende TrustCare design rollators in ons assortiment:

  • Let’s Go Indoor
  • Let’s Dream
  • Let’s Go Out
  • Let’s Shop

Alle rollators van TrustCare hebben een prachtig design en zijn bovendien ontworpen volgens de hoogste ergonomische normen. De Let’s Go Indoor en Let’s Dream zijn binnenrollators en de Let’s Go Out is een rollator voor zowel binnen- als buitengebruik. Tot slot biedt de Let’s Shop u alle gemakken tijdens het shoppen door de grote tas in het midden van de rollator.

Let's fly rollator

De Let’s Fly rollator is een adequaat hulpmiddel om u te helpen bij uw dagelijkse verplaatsingen, binnen- of buitenshuis. En dankzij de bijgeleverde tas die u eenvoudig aan de Let’s Fly bevestigt, is deze rollator ook nog eens geschikt voor uw dagelijkse boodschappen. Wilt u tijdens het shoppen of stappen even rusten? Dat is geen probleem dankzij de comfortabele zitting en bovendien is de Let’s Fly uit te breiden met bijvoorbeeld een dienblad of een rugleuning voor nog meer comfort. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher die ook nog eens perfect geschikt is voor al uw dagelijkse bezigheden en u de steun biedt die u verwacht van een rollator? Dan is de Let’s Fly de beste keuze!

Let's fly rollator

Let’s Fly rollator bekijken en uitproberen

Bent u geïnteresseerd in de Let’s Fly rollator? U kunt deze prachtige rollator bekijken en uitproberen bij een van de velen erkende bandagisten in Nederland en België. Neem contact met ons op voor meer informatie over de Let’s Fly, de accessoires of voor een verdeler bij u in de buurt!