Eenvoudig boodschappen doen met de Lett900 boodschappenrollator

Iedereen houdt ervan om af en toe te gaan winkelen. Het probleem is dat je vaak niet alle zware tassen zelf kunt meedragen. Gelukkig zijn er speciale boodschappentrolleys op de markt die deze last wegnemen.

Wat dan weer jammer is aan een 2-wiel boodschappentrolley, is dat die geen extra steun geeft tijdens het wandelen. Daar heeft de Spaanse fabrikant CARLETT een oplossing voor.  Met hun gamma boodschappenrollators kan je genieten van het winkelen in alle veiligheid, je kan steeds gaan zitten om uit te rusten. Wij vertellen jou graag meer over de vernieuwde versie van de Lett900!

Winkelen en boodschappen doen met de Lett900

Met de Lett900 van CARLETT is boodschappen doen kinderspel. Je ervaart namelijk alle gemakken en steun van een rollator met het bijkomende voordeel van een boodschappentrolley. De Lett900 kan tot wel 15 kg aan boodschappen meedragen, heeft een volume van 36 liter en  door de zitting zijn ook lange winkelstraten een heel stuk aangenamer met de deze boodschappenrollator.

Kleinere objecten die je regelmatig nodig hebt gedurende de dag, zijn gemakkelijk bereikbaar zonder onderin jouw trolleytas te hoeven zoeken. Onder het handvat is namelijk een extra mandje bevestigd. Dit is erg handig om bijvoorbeeld jouw zonnebril of portefeuille in te bewaren. Daarnaast is het meenemen van een paraplu of wandelstok ook mogelijk door de parapluhouder met bijbehorende Velcro-riem.

Boodschappenrollator voor lange afstanden

Naast het feit dat de Lett900 jou helpt met het dragen van zware boodschappen, biedt de boodschappenrollator alle gemakken tijdens een dagje uit. De Lett900 is voorzien van een zitje waarop je te allen tijde kunt gaan zitten om even te rusten. Net zoals bij een gewone rollator heeft deze boodschappenrollator remmen. Echter, deze remmen kan je bedienen met één hand. Ook beschikt de boodschappenrollator over een parkeerrem, zodat de rollator niet kan wegrollen terwijl je neerzit. Dit is niet alleen heel handig, maar dit maakt de Lett900 ook extra veilig in gebruik.

Compacte boodschappenrollator met de nieuwste technieken

De Lett900 boodschappenrollator is net wat groter dan de Lett800. De Lett900 is de vernieuwde versie van haar voorganger en is daardoor van nog meer gemakken voorzien.

De rollator is eenvoudig aan te passen aan jouw wensen. Je kan de handvaten namelijk op hoogte verstellen, zodat je maximale steun ervaart van de rollator.

De wielen zijn gemaakt van EVA. Dit zorgt ervoor dat de wielen erg stil zijn, zelfs wanneer het oppervlak ruw is. Daarnaast kan je zelf bepalen of je de wielen wilt vastzetten tot een beperkte draai van 90 graden of een volledige draai van 360 graden. De dubbele wielen vooraan zorgen voor meer grip.

Een compacte lichtgewicht rollator

De Lett900 mag dan iets groter zijn dan de Lett800: deze boodschappenrollator blijft een lichtgewicht rollator (7kg). Daarnaast kan je hem gemakkelijk inklappen en opbergen wanneer je even geen gebruik maakt van de rollator. Hiervoor hoeft je enkel het zitkussen omhoog te trekken.

Ervaar zelf alle gemakken van de Lett900 boodschappenrollator

Ben je benieuwd naar alle voordelen van de Lett900 boodschappenrollator? Laat je inspireren bij een zorgwinkel en test de Lett900 zelf. Neem contact met ons op voor een verdeler bij jou in de buurt.