De 4 rollators van Mobio voor oneffen terrein

De wielen of banden van een rollator zijn misschien niet de eerste dingen waar je meteen op zou letten bij het aankopen van een rollator. Als je graag met je rollator in het bos gaat wandelen of in de stad over kasseien moet wandelen, is het sterk aangeraden om een rollator met luchtbanden te gebruiken. Een rollator met luchtbanden zorgt namelijk voor meer stabiliteit en vangt de schokken op die zich kunnen voordoen op oneffen terreinen. Wandel je graag in de buitenlucht, maar heb je toch de ondersteuning nodig van een rollator? In deze blog presenteren wij jou de vier rollators met luchtbanden die beschikbaar zijn in het Mobio gamma.

De Carbon Overland

De lichtste rollator ter wereld, bekend als de Carbon Ultralight, is nu ook beschikbaar met luchtbanden. De fabrikant ByAcre heeft het beste van twee werelden gecombineerd, namelijk een lichte rollator gemaakt van carbon met duurzame luchtbanden die alle terreinen aan kunnen! Met een totaalgewicht van 6,7 kg en zachte luchtbanden is de Carbon Overland een rollator die jou zeer comfortabel over oneffen terreinen laat wandelen. Dit zorgt ervoor dat je de rollator niet meer moet sleuren of soms zelfs moet dragen wanneer de weg te hobbelig of zanderig wordt. Een ander pluspunt is dat de ergonomische handvaten, die er tevens voor zorgen dat je meer rechtop wandelt, tot 95 cm hoogte ingesteld kunnen worden. De veelzijdige Carbon Overland is beschikbaar in de kleuren bruin en groen.

Carbon Overland rollator

De Rollz Motion Performance

Een rollator en rolstoel in één met nog eens luchtbanden, dat maakt de Rollz Motion Performance de Rollz Motion geschikt voor alle soorten terreinen! Je kan zonder zorgen op pad gaan in het bos met de Rollz Motion Performance, want als je graag even wilt rusten kan je de rollator gewoon snel en eenvoudig ombouwen tot een rolstoel. Dankzij de luchtbanden die voor een extra schokdemping zorgen, wandel je comfortabel en veilig over oneffen ondergronden. Hierdoor zullen ook mensen met gevoelige gewrichten terug buiten willen gaan wandelen. Andere pluspunten van de Rollz Motion Performance zijn tevens de zachte en ergonomische armleuningen en de wigvormige zitting die voor extra comfort tijdens jouw uitstap zorgen! De Rollz Motion Performance is beschikbaar in de opvallende en stijlvolle kleur ‘Jungle Green’. 

Rollz Motion Performance

De Trionic Walker 

De Zweedse fabrikant Trionic blinkt uit in het ontwerp van buitenrollators. Zo is de Trionic Walker de ideale buitenrollator omdat het namelijk een systeem heeft dat trillingen in de voorwielen voorkomt. Dit zorgt ervoor dat je geen schokken in de handen ervaart wanneer je bijvoorbeeld over kasseien in de stad wandelt. Dankzij de luchtgevulde banden van de Trionic Walker kan je zowel in de natuur gaan wandelen als jouw eigen boodschappen gaan doen. Dit zorgt ervoor dat je jouw actieve levensstijl blijft behouden in combinatie met een comfortabele wandeling. De Trionic Walker is beschikbaar in diverse kleuren en maten, voor elk wat wils dus!  

Trionic Walker

De Trionic Veloped

Een ander ontwerp van de Zweedse fabrikant Trionic is de Trionic Veloped. De Trionic Veloped is een rollator die nog een stapje verder gaat met dank aan zijn dubbele voorwielen. De dubbele voorwielen in combinatie met luchtbanden zorgen ervoor dat je met de rollator tot maar liefst 13 centimeter hoge obstakels kan passeren. Je moet dus veel minder kracht en energie gebruiken om bijvoorbeeld met de rollator in de sneeuw of langs stoepranden te wandelen. Op pad gaan met de Trionic Veloped garandeert jou een aangename ervaring in de buitenlucht! Ook deze rollator is beschikbaar in verschillende maten en kleuren. De Trionic Veloped is zelfs beschikbaar in een Golf versie, waarmee je dus gemakkelijk mee kunt gaan golfen en zo nog jouw conditie kunt onderhouden. 

Trionic Veloped

Een actieve en gezonde levensstijl dankzij een buitenrollator met luchtbanden

Wandelen met een van bovenstaande rollators met luchtbanden in de buitenlucht zorgt gegarandeerd voor een actieve en mobiele levensstijl. De Carbon Overland, Rollz Motion Performance, Trionic Walker en Trionic Veloped zijn verkrijgbaar bij diverse verdelers in Nederland en België. Wens je een van de rollators met luchtbanden eerst in het echt te bewonderen of wens je meer informatie over de bijhorende accessoires? Neem gerust contact met ons op voor een adres van een verdeler bij jou in de buurt.