De 3 mooiste designrollators van Mobio

Veel mensen die een rollator nodig hebben, vrezen voor het design van hun rollator. Wanneer u in het dagelijks leven rondkijkt, zijn er nog veel lelijke rollators in het straatbeeld te zien. Zo wilt u er natuurlijk niet bijlopen! Gelukkig vindt u in het Mobio gamma enkel ergonomische designrollators. Deze rollators zijn minstens zo goed of zelfs beter dan de ‘saaie’ rollators die u veel in het straatbeeld ziet. Bovendien zien ze er prachtig uit, waardoor u met opgeheven hoofd met uw rollator op pad kunt. Wij zetten de 3 mooiste designrollators uit het Mobio gamma voor u op een rij.

1.    Mooie designrollator én rolstoel in een

De Rollz Motion is één van de mooiste designrollators uit het Mobio gamma. Alleen de mooie kleuren waarin het stevige frame wordt uitgevoerd, maken van deze rollator al een ware eye catcher. De rollator is beschikbaar in twee moderne kleuren, namelijk: ijsblauw en koel grijs. Wie denkt dat de rollator enkel een mooi accessoire is, heeft het mis. Deze rollator is zeer ergonomisch ontworpen en kan bovendien in een paar simpele stappen worden omgetoverd tot rolstoel. Handig voor als u even niet meer wilt lopen.

De 3 mooiste designrollators van Mobio

2.    Stijlvolle buitenrollator in verschillende kleuren

Ook de Let’s Go Out rollator is een mooie rollator om te zien. Bovendien kunt u zelf de kleur van uw rollator kiezen. Kies voor stijlvol zwart met zilver en een zwart zitje, klassiek beige met zilver en een bruin zitje of opvallend rood met zilver en een zwart zitje. Hoewel de naam doet vermoeden dat deze rollator enkel buiten gebruikt kan worden, is hij ook voor binnen zeer geschikt. Doordat de remkabels netjes zijn weggewerkt, kunt u hem veilig binnen gebruiken. Dit ziet er dus niet alleen mooi uit, maar zorgt er ook voor dat u nergens achter kunt blijven hangen.

De 3 mooiste designrollators van Mobio

3.    Stoere outdoor rollator

Outdoorliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de Trionic Walker. Deze stoere designrollator is perfect om te wandelen over oneffen terrein. Als u graag naar het strand of het bos gaat, is dit dé rollator voor u. Met zijn grote luchtbanden rolt de rollator niet alleen comfortabel over iedere ondergrond, maar ziet hij er ook nog eens stoer uit. Het mooie zilverkleurige met zwarte frame beschikt over mooie rode accenten. Dit maakt de Trionic Walker dé rollator voor de modebewuste outdoorliefhebber.

De 3 mooiste designrollators van Mobio