Carbon Ultralight: zeer lichte rollator voor actieve mensen

De Deense producent van mobiliteitshulpmiddelen by ACRE heeft een zeer lichte rollator voor actieve mensen ontwikkeld. De naam van de rollator verklapt eigenlijk al wat voor rollator het is: de Carbon Ultralight is een zeer lichte rollator van het stevige materiaal carbon. De perfecte rollator voor de actieve mens. Wij leggen u graag uit waarom!

Actief in de buurt

U kent uw buurt waarschijnlijk op uw duimpje. De geluiden, de mensen, de gebouwen, alles bij elkaar vormt voor u een veilige omgeving. De mensen die er wonen steunen u door dik en dun en u steunt hen ook! Men zegt niet voor niets: beter een goede buur dan een verre vriend. Ga er dus op uit met uw Carbon Ultralight rollator en geniet van de dynamiek in uw omgeving. Door de lichte, maar stevige, rollator wandelt u net zo makkelijk door uw buurt als u altijd heeft gedaan.

Actief op reis

Heeft u altijd al gereisd of droomt u nog van het maken van een mooie reis? Dan is de Carbon Ultralight rollator de rollator voor u. De rollator is niet alleen super licht en stevig, maar heeft ook nog eens een heel modern uiterlijk. Het frame is gemakkelijk in te klappen tot een compact pakket voor onderweg in de bus, trein, boot of het vliegtuig. Reizen met een rollator gaat makkelijker dan u denkt. Twijfelt u nog? Lees dit inspirerende verhaal van rollatorgebruiker Ellen dan maar eens.

Carbon Ultralight lichte rollator
Deze opklapbare rollator neemt u makkelijk mee op reis!

Actief in het leven

Dat u minder mobiel bent, betekent niet dat u niet meer vol in het leven kunt staan op de manier die u prettig vindt. Daarom produceert by ACRE mobiliteitshulpmiddelen die ervoor zorgen dat u nog vol van het leven kunt genieten. De rollators van by ACRE combineren functionaliteit en esthetiek met een verantwoord productieproces in Scandinavië. Om de kernwaarden van de fabrikant in een naam te vatten hebben ze het woord ‘actief’ en het Latijnse woord ‘re-habitare’. Re-habitare betekent ‘weer tot leven’, maar ook ‘terug naar het normale’. En dat is precies wat de rollators van by ACRE doen: ze faciliteren een actieve levensstijl, zodat je weer midden in het leven staat en normaal kunt leven zonder beperkingen. En dat natuurlijk op een stijlvolle manier: kies voor een rollator in wit, rood of zwart!

Carbon Ultralight lichte rollator
De Carbon Ultralight is verkrijgbaar in wit, rood en zwart

Carbon Ultralight: de lichtgewicht rollator voor een actief leven

De Carbon Ultralight is de lichtste rollator ter wereld. Toch hoeft u niet bang te zijn dat u aan deze rollator geen steun heeft. Hij is namelijk gemaakt van carbon, een super stevig materiaal. Bent u benieuwd naar deze rollator? Lees er meer over op onze website of neem contact op voor een verdeler bij u in de buurt om hem te proberen!