Atto Scooter: de opvouwbare scootmobiel van Moving Life

U trekt er natuurlijk graag op uit. Dankzij uw scootmobiel of rollator kunt u makkelijk naar buiten voor een boodschap of dagje weg. Maar het is niet gemakkelijk om een scootmobiel overal mee naar toe te vervoeren. Fabrikant Moving Life heeft daarop dé oplossing gevonden: De opvouwbare Atto Scooter. Wij vertellen u er graag meer over.

Opvouwbare scootmobiel

De Atto Scooter is de meest compact opvouwbare scootmobiel op de markt. Deze scootmobiel is in slechts enkele seconden getransformeerd naar een compacte trolly, waardoor vervoeren kinderspel wordt. U kunt de trolly ideaal vervoeren in de auto of met het openbaar vervoer. U kunt de Atto Scooter zelfs meenemen in het vliegtuig. Zo bent u nooit meer beperkt in welke reizen u wilt maken!

Ervaar het comfort en gemak van de Atto scooter

Ondanks de flexibiliteit van de Atto Scooter staat Moving Life garant voor het comfort en de veiligheid van de scootmobiel. Uitgeklapt is de Atto scooter 120 cm lang en 56 cm breed. Door de verstelbaarheid van het stuur en de zithoogte, kunt u de Atto Scooter makkelijk aanpassen aan uw eigen wensen. Hierdoor ervaart u altijd een prettige en comfortabele rit met uw eigen Atto Scooter.

Atto scooter opvouwbare scootmobiel

Ingeklapt is de trolley slechts 72 cm hoog. Hierdoor oogt de ingeklapte Atto Scooter als een echte reistrolley. U kunt de trolley ook gemakkelijk uit elkaar klikken, zodat u deze in twee delen kunt vervoeren. Hierdoor is het zwaarste deel nog maar 16,2 kg zwaar. Ideaal als u de Atto Scooter moet optillen in de auto bijvoorbeeld.

Alle voordelen van de opvouwbare Atto Scooter op een rij

Het grootste voordeel van de Atto Scooter is zijn compactheid. Zowel uitgeklapt als opgevouwen kunt u de scootmobiel zonder problemen vervoeren. De maximumsnelheid van de Atto Scooter is 6,2 km/u en u rijdt tot wel 16 km op een volle accu. Ondanks het lichte gewicht kunt u de Atto Scooter tot wel 100 kg belasten. Kortom: u ervaart enkel comfort en gemak met deze opvouwbare scootmobiel. Dankzij de Atto Scooter kunt u overal naartoe reizen en uw grenzen verleggen!

Atto scooter opvouwbare scootmobiel

Hebt u interesse of wilt u meer informatie over de opvouwbare Atto Scooter? De Atto Scooter is verkrijgbaar bij diverse verdelers in Nederland en België. Neem contact op voor een verdeler bij u in de buurt.