Dit zijn de nieuwe extra’s van de Rollz-modellen

Mobio is dé onafhankelijke importeur van ergonomische mobiliteitsproducten, waaronder rollators. Kwaliteit en gebruiksgemak staan bij ons voorop, maar ook het uiterlijk van de rollators is voor ons belangrijk. Gelukkig zijn veel producenten het hiermee eens. Het Nederlandse Rollz vond de elegante Rollz Motion uit en heeft deze nu geperfectioneerd. Ook de kleuren van de Rollz Flex zijn vernieuwd, zodat u uw rollator volledig kunt kiezen naar uw wensen. Lees er alles over in dit blog.

Rollz Motion Performance

De Rollz Motion is een rollator en rolstoel in één. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat u altijd zorgeloos op pad kunt. U kunt de Rollz Motion dus ter ondersteuning gebruiken tijdens het stappen, maar ook om in uit te rusten. Daarnaast klapt u de Rollz Motion eenvoudig in tot een compact pakket voor op reis.

Extras rollz modellen

Dit alles klinkt natuurlijk al perfect. Toch komt Rollz met iets nieuws: de Rollz Motion Performance. Dat is dezelfde Rollz Motion, maar dan geschikt voor alle terreinen. Hij is uitgerust met luchtbanden, in tegenstelling tot de banden van de reguliere Rollz Motion. Hierdoor rijdt u comfortabeler over een hobbelig wegdek, zoals in het bos of over de kasseien. De Rollz Motion Performance is uiteraard ook te transformeren tot rolstoel en is vanaf nu te verkrijgen in de kleur jungle groen.

Extras rollz modellen
Luchtbanden voor een extra comfortabele rit én maximale steun.

Nieuwe kleur van de Rollz Flex

De Rollz Flex is dé design rollator van Rollz. Deze rollator is uitermate geschikt voor uw dagelijkse boodschappen. De Rollz Flex is namelijk elegant, wendbaar én beschikt over een extra grote tas. Zo kunt u zorgeloos shoppen zonder zelf zware tassen te hoeven dragen.

De Rollz Flex was al verkrijgbaar in het wit met een grijzen of purperen tas. Daar komt nu een nieuwe framekleur bij. De Rollz Flex is vanaf nu namelijk ook verkrijgbaar in de kleur matzwart. Zo kunt u nog stijlvoller op pad met u gepersonaliseerde Rollz Flex!

Extras rollz modellen
Matzwart frame met jeans tas is de nieuwe kleur van de Rollz Flex.

Extra’s voor de Rollz rollators

Naast de extra comfortabele Rollz Motion Performance en de nieuwe kleur van de Rollz Flex zijn er nog andere extra’s te benoemen voor de Rollz-modellen. Zo is de Rollz Flex ook verkrijgbaar in een exra klein formaat, voor mensen van 140 cm tot 160 cm groot. De Rollz Motion (Performance) heeft ook leuke extra’s om het bewegen makkelijker te maken. Zo is er onder andere een stokhouder, een bekerhouder, een shopper én een travel cover, speciaal voor de Rollz Motion.

Extras rollz modellen
Een stokhouder zodat u uw wandelstok eenvoudig meeneemt tijdens het gebruik van uw Rollz Motion.

Al deze rollators en haar extra’s zijn te verkrijgen via diverse verdelers. Neem contact met ons op voor al uw vragen of een verdeler bij u in de buurt.