Let’s Get Up

Let's Get Up - opstaphulp

Eigenschappen

Red Dot design award

Eenvoudig te installeren

Verstelbare hendelhoogte

Brede en stevige voet

Comfortabel gaan zitten en opstaan met de Let’s Get Up

De nieuwe Let’s Get Up is een geweldige hulp als je uit bed moet komen, wat een grote uitdaging kan zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. De Let’s Get Up is bekroond met de Red Dot design award.

De Let’s Get Up is een fantastische en veilige bedbeugel die je helpt om uit bed te komen of wanneer je ondersteuning nodig hebt om in bed te gaan liggen. Hij ook geschikt voor mensen die herstellen van een blessure of ziekte waarbij ze verminderde fysieke kracht hebben, vaak het geval bij oudere mensen die al een beperkte mobiliteit hebben. Dankzij de robuuste constructie en het zachte handvat kun je je veilig en comfortabel voelen.

Ondersteuning aan bed, bij de sofa of bij een loungestoel

De Let’s Get Up kan ook gemakkelijk worden bevestigd op een sofa of fauteuil in huis. Onze Let’s Get Up ondersteuning geeft je de extra helpende hand om je te helpen op een veilige manier op te staan van de sofa of van uw favoriete loungestoel.

Gemakkelijke installatie

De Let’s Get Up is eenvoudig te installeren door de bevestigingsbeugel onder het hoofdeinde te bevestigen en deze vast te zetten met een bijgeleverde inbussleutel. Op die manier staat hij vast, stevig en stabiel. De bodemplaat van 8 kg zorgt eveneens voor extra stabiliteit. Je kunt de handgreep gemakkelijk verstellen tot je de gewenste, comfortabele hoogte hebt bereikt. Het gevoerde schuimrubberen handvat maakt de Let’s Get Up zacht en comfortabel om vast te houden.

Let’s Get Up eigenschappen

  • Eenvoudig montageframe om gemakkelijk aan verschillende soorten meubilair te bevestigen
  • Verstelbare hendelhoogte
  • Ergonomisch en schuimrubberen handvat  voor optimale grip en veiligheid
  • Brede en stevige voet met rubberen ringen aan de onderkant, voor een stabiele bevestiging aan de vloer.

Specificaties

Hendelhoogte 81 - 97 cm
Hoogte klemsysteem 9 - 45 cm
Lengte vloerplaat 59 cm
Breedte vloerplaat 35 cm
Gewicht 11.9 kg

Referenties

Dit is wat klanten zeggen over onze producten

Vragen of meer informatie?

Stuur een bericht of chat met ons!