Zorgeloos shoppen en stappen met de shopping rollators van Mobio

U trekt er nog graag op uit voor de dagelijkse boodschappen of om een hele middag door uw favoriete winkelstraat te slenteren. Maar vandaag de dag gaat het stappen helaas wat minder soepel. U verlangt naar een rollator die steun biedt tijdens het stappen, maar ook naar een rollator die aan alle behoeftes voldoet wanneer u een dagje gaat shoppen? De zogeheten rollator shoppers, ook wel shopping rollators, van Mobio bieden deze steun en functionaliteiten aan. Benieuwd? Wij stellen er vier aan u voor.

Wat is een shopping rollator?

Allereerst bent u natuurlijk nieuwsgierig naar wat een shopping rollator precies is. Een shopping rollator is eigenlijk een twee-in-één rollator. Hoofdzakelijk biedt het u steun tijdens het stappen, zoals een echte rollator en ten tweede heeft het ook nog eens veel opbergruimte, zoals een boodschappentrolley. Hierdoor moet u helemaal geen keuze meer maken! Ergonomie en shoppingfunctionaliteiten zijn gebundeld in deze shopping rollators uit het Mobio gamma!

Let’s Shop: de stijlvolle shopping rollator

Staan design en elegantie bij u hoog in het vaandel? Dan bent u bij het Zweedse Trust Care aan het juiste adres. Deze fabrikant hecht namelijk enorm veel waarde aan het design van zijn rollators. Daarnaast zijn de rollators van Trust Care ook nog eens stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Precies om die redenen staan wij volledig achter dit merk en daardoor ook achter de elegante Let’s Shop!

De Let’s Shop rollator is enorm handig tijdens het shoppen met dank aan de verstevigende boodschappentas. Deze tas beschikt over twee vakken waarvan u de binnenzak eenvoudig kunt uitnemen bij het thuiskomen. Bent u tijdens het shoppen wat vermoeid of wilt u gewoon even zitten? Dan neemt u zonder moeite plaats op het zitje van de tas. Vervolgens manoeuvreert u zich weer verder door de smalste winkelpaden dankzij de goede wendbaarheid. Ook buiten stapt u altijd stevig dankzij de ergonomische handgrepen en de vier wielen die de schokken voor u opvangen. Tot slot bergt u deze boodschappenrollator thuis eenvoudig op doordat deze gemakkelijk plooibaar is. Dankzij de Let’s Shop kunt u eindeloos shoppen in stijl en met haar unieke accessoires maakt u de Let’s Shop helemaal persoonlijk!

Rollz Flex: de moderne boodschappenrollator

Ook de Nederlandse fabrikant Rollz maakt zeer mooie rollators waarmee u zowel stijlvol als functioneel kunt shoppen. Rollz speelt daarbij ook vooral in op moderne functionaliteiten en ergonomie. Ze werken continue aan de verbetering van hun rollators. Zo hebben zij hun shopping rollator, de Rollz Flex, helemaal afgestemd op de wensen van de klant. Dat maakt de Rollz Flex de perfecte boodschappenrollator voor u!

In grote lijnen en qua functionaliteiten lijkt de Rollz Flex erg veel op de Let’s Shop die hierboven staat uitgelicht. Ook met de Rollz Flex kunt u eindeloos shoppen en hem vervolgens eenvoudig plooien en opbergen. Het verschil zit hem vooral in het design van de rollators. Zoals al eerder vermeld, hecht fabrikant Rollz grote waarde aan functionaliteiten en ergonomie. Daarom heeft de Rollz Flex een handgreep die tevens ook dient als rugleuning indien u even wilt rusten op de zitting. U kunt het handvat zowel in hoogte als in richting aanpassen naar uw eigen wensen. Tot slot is de Rollz Flex ook verkrijgbaar in een kleinere variant voor mensen tot 160 centimeter. Zo kunt u met de Rollz Flex letterlijk en figuurlijk alle kanten op!

Lett 800 en Lett 900 voor de mobiele shoppers

Bent u nog redelijk goed ter been, maar wilt u gewoon profiteren van de voordelen van een shopping trolley? U heeft groot gelijk en dankzij het Spaanse Carlett is dat ook mogelijk. Carlett heeft namelijk twee modellen boodschappenrollators ter beschikking die aan alle behoeften voldoen. Ze bieden iets minder steun dan de bovengenoemde rollators, maar zijn zeker niet minder functioneel tijdens het shoppen.

Uiteraard kunt u de steun verwachten die u gewend bent van een rollator. Maar de Lett800 speelt vooral ook in op de functionaliteiten tijdens het shoppen. Gaat u dus graag winkelen, maar ziet u altijd op tegen het dragen van zware tassen? Laat de Lett800 dan het werk voor u maar doen! Deze stevige boodschappenrollator heeft namelijk een mooie grote tas met een zitting om op te rusten. Dankzij de speciale remmen kunt u deze rollator met één hand bedienen én beschikt deze rollator ook nog eens over een parkeerrem. Hierdoor is de Lett800 een veilige en functionele shopping rollator voor mobiele mensen.

Heeft u soms meer moeite met dingen vast te nemen? Ga dan voor de Lett900 uit het gamma van Carlett. Deze boodschappenrollator lijkt erg veel op de Lett800, er zijn maar twee verschillen. Enerzijds is het handvat van de Lett900 recht naar boven gericht t.o.v. 12° helling bij de Lett800. Anderzijds beschikt de Lett900 over klassieke remmen i.p.v. een volledig handvat. Deze kleine verschillen geven u de keuze om te kiezen wat best bij u past.

Uw shopping rollator kiezen

Of u nu nog erg mobiel bent of iets minder goed ter been, iedereen verdient het om er zorgeloos op uit te trekken en gezellig te kunnen shoppen. Bent u geïnteresseerd in een van de bovenstaande shopping rollators of wilt u zich verder laten informeren? Neem contact met ons op voor een erkende bandagist bij u in de buurt!

Vragen of meer informatie