Rollz Flex Small: de kleine shopper rollator

De Rollz Flex is een zeer geliefde rollator uit ons gamma. Het is de ideale rollator voor de dagelijkse boodschappen of een bezoek aan de markt. Dankzij de grote tas ziet de rollator er meer uit als een boodschappentrolley dan als een rollator. Ook dat maakt deze rollator zo aantrekkelijk. Sinds juni 2018 is er een nieuwe variant van deze shopper rollator op de markt: de Rollz Flex Small. Lees hier alles over deze nieuwe uitvoering van de Rollz Flex!

De ideale hoogte van een rollator

De ideale hoogte van een rollator is niet te laag, maar zeker ook niet te hoog. Wanneer de handvatten van een rollator te hoog zijn, geeft hij weinig steun. En daarvoor heeft u uw rollator juist aangeschaft! Ook kunt u last krijgen van uw polsen, wat natuurlijk ook niet de bedoeling is.

Rollator voor kleinere mensen

Ondanks dat Belgen en Nederlanders tot de langste mensen ter wereld behoren, is natuurlijk niet iedereen lang. Om die reden heeft rollatorfabrikant Rollz aan het begin van de zomer in 2018 de Rollz Flex Small op de markt gebracht. Een kleine variant van de populaire shopper rollator van Rollz.

De Rollz Flex Small is ideaal voor mensen van 140 tot 160 centimeter. Bent u of langer? Kies dan voor de klassieke Rollz Flex rollator.

Rollz Flex Small Rollz Flex Denim Grey
De Rollz Flex Small is ideaal voor mensen van 140 tot 160 centimeter

Het verschil met de klassieke Rollz Flex

De Rollz Flex Small is bijna hetzelfde als de klassieke Rollz Flex rollator. Alleen de maatvoering is kleiner. Zo is de hoogte verstelbaar van 70 tot 81 centimeter, terwijl de klassieke Rollz Flex instelbaar is van 80 tot 100 centimeter. Dit zorgt ervoor dat de Rollz Flex Small tevens wat lichter is: 6,8 kg in plaats van 7,4 kg.

Ondanks zijn kleine formaat, is de kleine shopper rollator niet minder stevig. De Rollz Flex Small kan – net als de klassieke Rollz Flex – een maximale belasting van 125 kg aan.

Kleine shopper rollator

De tas van de shopper rollator is aangepast op het formaat van het frame. Hierdoor is in de tas op de Rollz Flex Small ruimte voor 14 liter, tegenover 25 liter. Ook in de kleine shopper kan dus nog heel wat meegedragen worden! De uitvoering van de tas is op beide rollators hetzelfde: deze is verkrijgbaar in een waterafstotend materiaal in de kleur bright purple en denim grey.

Rollz_Flex_Normal_and_Small
De tas is verkrijgbaar in de kleur bright purple en denim grey

Probeer de Rollz Flex Small zelf!

Benieuwd waar u de Rollz Flex Small kunt proberen? Neem dan contact met ons op voor het adres van een erkende verdeler bij u in de buurt! Hier kunt u de Rollz Flex Small testen onder begeleiding van een deskundige bandagist.

Vragen of meer informatie