Deze accessoires maken de ATTO Scooter compleet

Bent u in het bezit van een ATTO Scooter of bent u van plan om een ATTO Scooter aan te schaffen? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Fabrikant Moving Life heeft namelijk een aantal handige accessoires op de markt gebracht voor de ATTO Scooter. Hiermee maakt u uw ATTO Scooter helemaal compleet én wordt bewegen nog makkelijker.

Wat is een ATTO Scooter?

De ATTO Scooter is een plooibare scootmobiel van Moving Life. Het is de meest compacte scootmobiel op de markt. U transformeert de lichtgewicht ATTO Scooter binnen enkele seconden tot een compacte trolly, waardoor u hem gemakkelijk kunt vervoeren. Naast alle voordelen die de ATTO Scooter u biedt, zijn er nu nóg meer opties mogelijk. Hierdoor kunt u de ATTO Scooter volledig aan uw wensen aanpassen. Personaliseer uw ATTO Scooter met een zitkussen

De ATTO Scooter heeft al een comfortabele zit. Met een kussen voegt u echter nog meer zitcomfort toe aan de scooter. De ATTO Scooter heeft drie verschillende kussens: rood, blauw en zwart. Er is zelfs een kussen en mand in één. Daarbij zit u altijd goed én vervoert u uw spullen gemakkelijk met u mee. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een los kussen en een losse rugzak, voor extra beenruimte. Er zit altijd een variant bij die past bij u. Van klassiek en strak tot vrolijk en speels. Met het comfortabele zitkussen geniet u nog meer van uw ATTO Scooter.

Meer steun met de accessoires voor de ATTO Scooter

Naast accessoires die uw ATTO Scooter personaliseren, zijn er ook accessoires die steun en gemak bieden. Zo kunt u uw ATTO Scooter uitbreiden met stokhouders. Dat is handig om gemakkelijk uw krukken mee te nemen. Daarnaast zijn er ook armsteunen te monteren op de ATTO Scooter. Deze bieden extra steun aan uw armen. Ideaal voor lange ritten.

Bent u linkshandig? Dan kunt u de versnellingsknop laten verplaatsen naar het linkse handvat. Hiermee kunt u als linkshandige gebruiker optimaal sturen.

Extra handige accessoires voor op reis

De ATTO Scooter is plooibaar en te transformeren tot compacte trolly. U wilt deze trolly natuurlijk beschermen tegen krassen en stoten. Dat kan met een speciaal ontworpen beschermhoes. Deze is ideaal wanneer u de ATTO Scooter vervoert in het vliegtuig.

Tot slot is er een speciale GSM houder voor de ATTO Scooter. Deze GSM houder is te monteren op het midden van het stuur. Hierdoor bent u altijd bereikbaar en kunt u bovendien gemakkelijker gebruikmaken van GPS en navigatie.

Perfectioneer de ATTO Scooter met accessoires

Met de ATTO Scooter beweegt u zich gemakkelijk voort. Van een boodschap in de stad, tot een vakantie aan de andere kant van de wereld. En met de accessoires voor de ATTO Scooter gaat u nog comfortabeler op pad. Wilt u meer informatie over de ATTO Scooter en haar accessoires? Neem contact met ons op voor een verdeler bij u in de buurt.

Vragen of meer informatie