Boodschappenrollators van Carlett: handig en ergonomisch

Het Spaanse merk Carlett staat voor gemakkelijk shoppen. De visie van deze trolleyfabrikant is boodschappen trolleys maken voor alle leeftijden. Zeker mensen die wat steun kunnen gebruiken tijdens het stappen, hebben baat bij de shopping trolleys van Carlett. De trolleys zijn immers uitermate handig bij het boodschappen doen, maar ze ondersteunen u ook tijdens het stappen, waardoor u zonder problemen de deur uit kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Wij hebben speciaal voor u een overzicht gemaakt van de shopping rollators van Carlett uit het assortiment van Mobio.

Lett700: comfortabele boodschappenwagen

De Lett700 is het oudste lid uit de Lett-serie van Carlett. Deze serie is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen: gemakkelijk stappen, winkelen en rusten. De Lett700 is met een breedte van 49 centimeter een zeer smalle boodschappentrolley. Daardoor kunt u de trolley overal mee naar toe nemen en stapt u zelfs zonder problemen door de smalste winkelpaden. De Lett700 weegt daarnaast slechts 5,2 kg.

Carlett rollators boodschappentrolleys

U kunt de Lett700 volledig aan u wensen aanpassen. U kunt
kiezen uit de kleuren purper en zwart. De handgrepen zijn verstelbaar in
verschillende hoogtes tussen 84 centimeter en 91 centimeter. Tijdens het
winkelen, bergt u uw boodschappen en goederen gemakkelijk op in de afneembare
tas. Zo hoeft u nooit zelf te sjouwen met zware boodschappen. De tas draagt tot
wel 15 kg.

Wilt u even rusten tijdens het winkelen? Dan zet u zich eenvoudig op de waterafstotende zitting bovenop de tas. Met de parkeerfunctie staat de boodschappentrolley als een huis en kunt u er na een korte periode van rust weer tegenaan. Tot slot bergt u de trolley thuis eenvoudig op, want alle modellen uit de Lett-serie zijn volledig plooibaar. Deze boodschappentroley staat dus nooit in de weg!

Lett800: de twee-in-een boodschappentrolley én rollator

De Lett800 gaat net een stapje verder dan de Lett700. Dit is namelijk niet zomaar een boodschappentrolley, maar een boodschappentrolley en rollator in één. Het voordeel hiervan is dat u nog meer steun ervaart tijdens het shoppen.De Lett800 is evenals de Lett700, 49 cm breed en u kunt de hoogte van de handvaten instellen naar uw wensen. Uiteraard rust u even gemakkelijk uit op het zitje van de Lett800 boodschappenrollator.

Wat biedt de Lett800 dan meer dan de Lett700? Ten eerste is het een rollator en trolley in één, waardoor u niet alleen gemakkelijk boodschappen opbergt, maar ook maximale steun ervaart tijdens het stappen. Daarnaast is de Lett800 verkrijgbaar in maar liefst drie kleuren: grijs, rood en turquoise. Hierdoor kunt u de Lett800 nog meer personaliseren. De boodschappenrollator heeft een enkelvoudige rem, waardoor u de rem met één hand kunt bedienen. In ons speciale Lett800 blog lichten wij alle specificaties feilloos toe.

Carlett rollators boodschappentrolleys

Lett900: compacte boodschappenrollator met de nieuwste technieken

De Lett900 is het nieuwste model uit de Lett-serie van Carlett. De Lett900 bevat alle voordelen van de andere twee modellen, maar dan met de nieuwste technieken.

Carlett rollators boodschappentrolleys

De Lett900 is een stevige boodschappenrollator. Met een
gewicht van 6,2 kg en een breedte van 52 cm is hij net iets groter en zwaarder
dan de Lett700 en Lett800. Dit maakt de Lett900 een echte krachtpatser. U stapt
met de Lett900 gemakkelijk langere afstanden en ook slecht wegdek zijn geen
probleem voor u, dankzij de EVA wielen. U kunt deze wielen vastzetten in een
beperkte draai van 90 graden tot een maximale draaicirkel van 360 graden.

De Lett900 is van alle gemakken voorzien. Naast het zitje en de parkeerrem, zijn de handremmen verbeterd met de nieuwste remtechnieken. Door een dubbel remsysteem kunt u de wielen aan elke zijde apart blokkeren en belast u uw handen en armen minder tijdens het remmen. Daarnaast heeft de Lett900 een extra mandje onder het handvat, waar u eenvoudig kleinere voorwerpen, zoals uw zonnebril of portefeuille in bewaard. Ook de Lett900 is volledig plooibaar. U vindt alle specificaties in ons Lett900 blog.

Carlett rollators boodschappentrolleys

Kies uw Lett boodschappenrollator van Carlett

De verschillende modellen bieden voor ieder wat wils. U bepaalt uiteraard zelf welke rollator het beste bij u past. Heeft u hulp nodig bij uw keuze of zoekt u een verdeler bij u in de buurt om de boodschappenrollators van dichtbij te bekijken en proberen? Neem dan contact met ons op!