fr nl
Tango wandelstok naast de bank - Tango canne apres sofa

Tango: de wandelstok die blijft staan


Kent u de Tango wandelstok al? Dit is niet zomaar een stok, maar een wandelstok die blijft staan. U leest het goed: u kunt deze wandelstok gewoon loslaten zonder dat hij omvalt. Benieuwd hoe dat precies zit? U leest het in dit artikel!

Een zelfstaande wandelstok

De Tango wandelstok is dus een zelfstaande wandelstok. Ideaal wanneer u beide handen nodig heeft. Bijvoorbeeld als u kleingeld aan het zoeken bent om in de parkeermeter te werpen of wanneer u uw autosleutels wilt pakken.

Tango wandelstok

Wandelstok die niet omvalt

Heeft u beide handen nodig? Dan zal u voor een gewone wandelstok eerst een plek moeten zoeken waar u uw stok stabiel kunt wegzetten.

Dat is vaak knap lastig. Grote kans dat de wandelstok snel om zal vallen.

De Tango wandelstok is een stok die niet omvalt. U hoeft de Tango wandelstok niet eens precies recht te zetten. De stok vindt zelf zijn balans om netjes rechtop te blijven staan.

Benieuwd hoe dat precies gaat? Bekijk dan onderstaande video:

Tango wandelstok: met zorg gefabriceerd in Frankrijk

Wist u dat de Tango wandelstok wel erg dichtbij huis gefabriceerd wordt? In de Franse Elzas om precies te zijn. Hier wordt deze wandelstok met veel zorg samengesteld en dat is te zien. De wandelstok is niet alleen super praktisch en sterk, maar ook nog eens heel stijlvol en elegant om te zien.

Tango en Tango Swing: wat is het verschil?

De Franse stokkenfabrikant heeft niet één Tango wandelstok, maar twee zelfstaande stokken ontwikkeld.

Naast de standaard Tango wandelstok, is er de Tango Swing. Beide wandelstokken zijn zeer robuust en kwalitatief hoogstaand. Het verschil zit dan ook in twee details:

  1. De standaard Tango wandelstok is gemaakt van magnesium, terwijl de Tango Swing van aluminium is gemaakt.
  2. De standaard Tango wandelstok is onder het handvat met een zilveren ring afgewerkt. Bij de Tango Swing is deze afwerking gemaakt van kunststof.

Tango Swing wandelstok

Uw eigen Tango wandelstok

De Tango wandelstok en Tango Swing zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u de kleur kiezen die het beste bij u past. Bovendien is de stok in hoogte verstelbaar van 70 tot 90 centimeter, zodat u hem op de juiste hoogte in kunt stellen.

De Tango wandelstokken zijn verkrijgbaar bij diverse verdelers in Nederland en België. Neem contact met ons op voor het adres van een verdeler bij u in de buurt. Bij deze verdelers werken erkende bandagisten die u graag helpen bij het uitzoeken van de beste wandelstok voor u.