Hét nieuwe kanaal voor productdemonstaties - Mobio ergonomische en stijlvolle rollators
fr nl
Rollz online demo laptop

Hét nieuwe kanaal voor productdemonstaties


Online natuurlijk!

In de films van Star Wars en dergelijke zijn ze er al lang met bezig. Voor ons is het iets nieuws. Dankzij de Corona uitbraak heeft iedereen zich bekend gemaakt met verschillende online videoplatformen. Dit creëert de mogelijkheid om dit kanaal te implementeren in onze dienst naar onze verdelers en eindgebruikers.

Door de uitbraak van het Coronavirus werkt ons team momenteel van thuis. Zowel uw als onze gezondheid zijn momenteel prioritair.

Om van dit momentum gebruik te maken, bieden we u de mogelijkheid om een gepersonaliseerde live onlinedemonstratie te volgen van één of meerdere producten uit het Mobio gamma. Zo kunnen we meteen al uw vragen beantwoorden en kan u algauw uw kennis verrijken en tijd winnen voor achteraf.

Hoe gaat dit in zijn werk? Even eenvoudig als het klinkt. Van zodra u ons laat weten dat u graag een product had gezien, bellen we u op om uw vraag in kaart te brengen en een tijdstip vast te leggen.

Voor een videoconferentie heeft u een computer of smartphone nodig met internet, beeld, geluid en een microfoon. De rest gaat vanzelf. Via een (Microsoft Teams) link die we u doorsturen start de videoconferentie zonder meer. U hoeft dus geen programma te hebben op uw computer. Voor een videoconferentie via smartphone heeft u wel de Mircosoft Teams app nodig. Deze kan u vinden in de “app store”.

Wenst u een onlinedemonstratie in te plannen? Laat uw gegevens achter en we contacteren u zo spoedig mogelijk om dit in te plannen! 

Email: info@mobio.be