fr nl
lett800 turquoise est très practique dans le supermarché

Turquoise is de frisse nieuwe kleur van de Lett800 rollator


Vernieuwing houdt ons jong. Steeds meer rollatorfabrikanten spelen, naast het gebruiksgemak en comfort, ook in op het design van de rollator. Dit geldt ook voor bestaande topmodellen. Daarom komt rollatorfabrikant Carlett dit voorjaar met een frisse nieuwe kleur voor haar Lett800 boodschappentrolley rollator. Dezelfde kwaliteit als u gewend bent, maar dan in een nieuw jasje!

Turquoise is de kleur van de toekomst

Turquoise is een tertiaire kleur. Dit wil zeggen dat de kleur een menging is van drie primaire kleuren, namelijk blauw en groen en een klein beetje geel of wit. Turquoise wordt ook wel aguamarijn genoemd of simpelweg groen-blauw. Turquoise dankt haar naam aan het mineraal ‘turkoois’. Deze edelsteen die vaak in sieraden wordt verwerkt, heeft namelijk dezelfde kleur.

Lett800 turquoise

Maar wat betekent de kleur turquoise nu precies? Turquoise staat voor toekomstgerichte vernieuwing en inventiviteit. Zoals eerder gezegd, houdt vernieuwing ons jong. Maar turquoise staat ook voor vrijheidslievend. En dat is precies de visie van Carlett en haar Lett800 rollator. De vrijheid en levendigheid die u ervaart met het comfort van de Lett800. Daarom is turquoise Lett800 boodschappentrolley rollator de perfecte aanvulling op het huidige kleurassortiment!

Lett800: innovatie in comfort en design

De Lett800 boodschappentrolley rollator was al verkrijgbaar in de kleuren bordeaux en donkerblauw. Door de nieuwe aanvulling turquoise is de Lett800 qua uiterlijk weer helemaal up-to-date en zomerproof. Wat betreft comfort is de Lett800 al een voorloper op andere boodschappentrolleys. De Lett800 is namelijk een boodschappentrolley en rollator in één. Hierdoor hoeft u nooit meer te zelf uw zware tassen te dragen én hebt u extra steun tijdens het wandelen.

lett800 turquoise

Fris de zomer in met de turquoise Lett800

Turquoise is een graag geziene kleur. Dit geldt zeker in het voorjaar en de gehele zomer. Het doet ons even denken aan de groen-blauwe zee aan de mediterrane kust. De frisse kleur roept daardoor een gevoel van vakantie en vrijheid op en een mooier gevoel bestaat haast niet.

Wilt u ook graag de zomer in met een unieke twee-in-één boodschappentrolley en rollator? De turquoise editie van de Lett800 boodschappentrolley rollator is nu verkrijgbaar via erkende bandagisten. Neem contact met ons op voor een verdeler bij u in de buurt.