fr nl
Let's Go Indoor Teak

Let’s Go Indoor: de binnenrollator die gezien mag worden


Kent u de Let’s Go Indoor rollator van het Zweedse merk Trust Care al? Deze rollator is zo ontworpen dat hij u perfect ondersteunt bij alles wat u binnenshuis doet. Het Scandinavische design van deze rollator was al verkrijgbaar in vier varianten. Daar is onlangs nog een nieuwe variant bijgekomen die is afgewerkt met teakhout. Benieuwd naar deze nieuwe uitvoering en de eigenschappen van deze binnenrollator? Lees dan snel verder!

Let's Go Indoor Teak
De Let’s Go Indoor rollator is nu ook verkrijgbaar in een teakhouten uitvoering!

De Let’s Go Indoor mag gezien worden

Een rollator van een Zweedse fabrikant moet wel een lust voor het oog zijn. Producten uit Zweden staan immers bekend om hun prachtige Scandinavische design. Dat geldt zeker ook voor de Let’s Go Indoor van het Zweedse Trust Care. De rollator was tot voor kort verkrijgbaar in vier stijlvolle uitvoeringen, maar daar is nu een vijfde variant aan toegevoegd. U kunt kiezen uit een van de volgende varianten:

  1. Berken
  2. Zilver
  3. Rood
  4. Zwart
  5. Teak

De nieuwe teakhouten uitvoering van de Let’s Go Indoor rollator zorgt voor nog meer mogelijkheden om uw eigen stijl terug te laten komen in uw rollator. De chromen afwerking en het bruingekleurde zachte schuim waar het handvat mee afgewerkt is, maken de look van deze nieuwe uitvoering compleet. Hier kunt u vol zelfvertrouwen mee door uw woning stappen!

Let's Go Indoor Teak
De bruine handgreep en chromen onderdelen in combinatie met teakhout zorgen voor een stijlvol uiterlijk

Multifunctionele binnenrollator

De Let’s Go Indoor is een multifunctionele binnenrollator. Door het compacte formaat en de kleine wielen is de rollator gemakkelijk te manoeuvreren binnenshuis. Bovendien zijn de wielen zo ontworpen dat u eenvoudig over drempels kunt stappen. Ook hoort u de wielen bijna niet over de vloer rollen, waardoor de rollator uitermate geschikt is voor mensen met onderburen.

Let's Go Indoor Teak
De kleine wielen zijn ideaal voor binnenshuis

Kiest u voor de Let’s Go Indoor, dan krijgt u daar standaard een bijpassend dienblad en tasje bij. Het dienblad is ideaal om uw maaltijd mee te nemen van de keuken naar de tafel bijvoorbeeld. Ook in het tasje kunt u van alles meenemen. Wees gewaarschuwd: ook huisdieren maken graag gebruik van de Let’s Go Indoor! ?

Meer informatie over de Let’s Go Indoor

De Let’s Go Indoor rollator is een van de meest geliefde binnenrollators op de markt norsk-apotek.com. Bovendien staat dit model op de lijst met gecertificeerde loophulpmiddelen van het RIZIV. Dit houdt in dat (een deel van) de aankoopprijs van de rollator in aanmerking komt voor terugbetaling van uw mutualiteit.

Heeft u interesse in de Let’s Go Indoor rollator? Neem dan contact met ons op voor het adres van een verdeler bij u in de buurt. Hier staat een erkende bandagist voor u klaar die u graag meer informatie over deze rollator geeft!